آخرین اخبار
   
    66961رکورد در مدت زمان 3.281ثانیه
    عبارت مورد جستجو :
    نرم افزار «فرقه شناسی»، کامل ترین بانک اطلاعاتی طراحی شده در زمینه فرقه های نوظهور است که امسال برای اولین بار در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم عرضه شده است.
    وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از موارد مهمی که در سند تحول آموزش و پرورش دیده شده، ورود اینترنت به کلاس های درس است.
    نسخه جدید سامانه نشریات دانشگاه تهران در راستای تحقق "طرح استقرار دانشگاه دوفضایی" با همکاری اداره کل برنامه ریزی و نظارت پژوهشی و مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی آماده بهره برداری است.
    معاون امور ایستگاه های شرکت بهره برداری متروی تهران از ترخیص کارت های اعتباری مترو از گمرک در آینده نزدیک خبر داد.
    نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اگر خواهان تحول در حوزه بازی های رایانه ای هستیم، باید به سمت تخصصی شدن به خصوص در عرصه نظارت و ارزشیابی قدم برداریم و در این راستا حضور نیروی انتظامی در همراهی بنیاد ملی بازی های رایانه ای برای از بین بردن بازار قاچاق ضروری است
    انتقادات و ابهاماتی که از سال گذشته منجر به کشاندن وزیر کار و رییس مرکز آمار به مجلس برای پاسخگویی در زمینه چگونگی اشتغالزایی 6/1 میلیونی شد، دولت را وادار به ایجاد سامانه "رصد" و ارایه مستندات مربوط به شاغلان جدید و پاسخ دادن به منتقدان برنامه اشتغالی خود کرده است.
    رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: سامانه سلامت ایرانیان تا شهریور ماه امسال در مراکز بهداشتی درمانی این استان فعال می‎شود.
    شماره های تلفن همراه (نامبرینگ) جزو منابع کمیاب محسوب می شود. از همین رو اقتصادها برای استفاده حداکثری و کسب سود، از طریق رگولاتوری بر این منبع کمیاب اعمال مدیریت می کنند. اما به نظر می رسد در ایران اعمال سیاست های نادرست و واگذاری های بی برنامه امکان مدیریت بازار نامبرینگ را از رگولاتوری سلب کرده و یکی از تبعات آن هم همین کشمکش هایی است که در یکی دو سال گذشته، بر سر سقف دار بودن پروانه اپراتورهای موبایل در گرفته و اخیرا دوباره به موضوعی داغ بدل شده است.
    این روزها هم زمان با افزایش تعداد کاربران، سرعت اینترنت کشور نیز با مشکلات متعددی روبه رو است و مدیران شرکت های دولتی و خصوصی توپ اینترنت را به زمین هم شوت می کنند. به همین بهانه سراغ محمود خسروی مدیرعامل شرکت زیرساخت رفتیم تا دلایل کندی و گران بودن اینترنت را از زبان تنها وارد کننده پهنای باند کشور جویا شویم و در ادامه نیز به موضوعات روز زیرساختی کشور از جمله اختلاف نظر مابین مخابرات و زیرساخت، ترمنیشین، تعیین تکلیف پیمانکاران زیرساخت در بخش تلفن اینترنتی و شبکه ملی اطلاعات پرداختیم که در ادامه می خوانید.
    چند سالی است که دولت در تلاشی مستمر برای ارزان کردن قیمت اینترنت اقدام به ارایه تخفیف در فروش اینترنت عمده کرده است که البته این تخفیف تغییری در قیمت تمام شده این سرویس برای کاربران نهایی ایجاد نکرده است. این در حالی است که کارشناسان معتقدند عامل گرانی اینترنت انحصار واردات پهنای باند است و شرکت زیرساخت اینترنتی را که گران خریداری می کند، گران تر از بسیاری از کشورهای در حال توسعه به توزیع کنندگان اینترنت می فروشد. اما شرکت زیرساخت نیز عوامل گران شدن اینترنت از لب مرز تا تهران را جدای از هزینه های انتقال، ناشی از هزینه های سربار همچون هزینه های مدیریت شبکه می داند. عوامل گرانی اینترنت در کشور را با مدیران شرکت های خصوصی و کارشناسان بررسی کرده ایم که می خوانید.
    • تعداد رکوردها : 66961