آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 255085
تاریخ انتشار : 27 فروردین 1398 11:4
تعداد بازدید : 5141

به دلیل وقوع سیلاب رخ داد

قطع ارتباط مخابراتی در مناطقی از سیستان وبلوچستان

رییس اداره مخابرات نیکشهر در جنوب سیستان وبلوچستان گفت: سیلاب 46 سایت مخابراتی در نقاط مختلف این شهرستان و به ویژه در بخش بنت و دهستان هیچان و مهبان بخش مرکزی را قطع کرده و ارتباط تلفنی هزاران نفر از روز گدشته قطع است.
undefined
ایرنا - درویش رییسی گفت: قطعی تلفن در نقاط روستایی سبب شده تا مسوولان و مردم هیچ اطلاعی از وضعیت خسارت بارندگی‌ها و سیلاب نداشته باشند.
وی بیان کرد: به دلیل طغیان رودخانه‌های فصلی دسترسی به آن مناطق وجود ندارد و پس از فروکش کردن آب نسبت به بررسی مشکلات اقدام خواهد شد.
رییس اداره مخابرات نیکشهر افزود: بارندگی‌ها علاوه بر نیکشهر 51 سایت تلفن چابهار و 61 سایت و دکل تلفن را در ایرانشهر قطع کرده است.
وی ادامه داد: از مردم شهرستان نیکشهر به دلیل قطعی تلفن عذرخواهی می‌کنیم و قول می‌دهیم در اولین فرصت نسبت به حل مشکلات اقدام کنیم.
رییس اداره مخابرات نیکشهر گفت: بارش‌های سنگین در 48 ساعت گذشته سبب جاری شدن سیلاب و سقوط تیرهای مخابراتی در بستر رودخانه گُنگ( پل هیتان) شده و فیبر نوری محور نیکشهر– بنت را قطع کرده است.
رییسی تصریح کرد: بخاطر بالا بودن حجم سیلاب هم اینک امکان ورود به بستر رودخانه وجود ندارد و تلاش بر این است در اولین فرصت با ترمیم یا جایگزین کردن فیبر نوری برای نرمال شدن خدمات تلفن و اینترنت اقدام شود.
وی با بیان اینکه بخشی از فیبر نوری در محل پل هیتان به طرف بنت بازسازی شده ولی بعلت قطعی دوم فیبرنوری در کیلومتر 36 ارتباطات بنت و دهستانهای ملوران و چاهان نرمال نشده است، گفت: گروه اعزامی‌ مخابرات برای حل مشکلات فیبرنوری آماده است تا با ترمیم خطوط در کمترین زمان ممکن مشکل را حل کنند.
در گزارش دیگری رحمدل بامری رییس ستاد مدیریت بحران و سرپرست فرمانداری ویژه چابهار نیز گفت: باد و باران ارتباط کامل تلفنی بخش پلان چابهار را قطع کرده است و تلاش‌ها برای رفع این مشکلات ادامه دارد.
وی افزود: هم اینک ارتباط تلفنی با بخش پلان قطع شده و طغیان رودخانه کاجو نگرانی‌های جدی را به دنبال دارد که نیاز است هر چه سریعتر تلفن‌ها وصل شوند.
وی از عدم وجود باتری برای دکل تلفن‌های روستایی اکثر روستاها انتقاد کرد و افزود: همزمان با قطع برق، تلفن نیز قطع می‌شود و به همین سبب از وضع مردم، خرابی و خسارات سیل اطلاعی در دست نیست.
رییس ستاد مدیریت بحران چابهار از ضعیف بودن زیرساخت‌های تلفن واینترنت، راه، بافت روستاها و واقع شدن روستاها و حاشیه شهر در مسیر سیلاب پرداخت و خواستار توجه بیشتر برای توسعه وآبادانی چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی ایران شد. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :