آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 262030
تاریخ انتشار : 13 مهر 1398 11:36
تعداد بازدید : 5045

معرفی سرفیس جدیدی که شبیه گوشی است

چرا مایکروسافت Duo را گوشی نمی نامد

مایکروسافت در رویدادی که چند روز پیش برگزار کرد علاوه بر همه محصولاتش، از یک دستگاه جدید که در رده گوشی های هوشمند قرار می گیرد رونمایی کرد اما اصرار دارد که این دستگاه یک گوشی نیست.
undefined

ساحره چمنی
آی تی من- مایکروسافت سابقه خوب و درخشانی در زمینه ساخت و تولید گوشی ندارد و بعد از چندین بار تلاش در این زمینه که نهایتا به شکست منجر شد، سال هاست که خبری از ساخت گوشی توسط این غول آمریکایی منتشر نشده است؛ اما حالا در رویداد جدیدش از محصولی به نام سرفیس دوئو رونمایی کرده که چیزی شبیه یک گوشی هوشمند است اما مایکروسافت آن را به نام گوشی معرفی نکرده و اصرار دارد که این دستگاه موبایل هوشمند نیست.
Duo ؛ کامپیوتری جیبی با نمایشگری دوگانه که قرار است اوایل سال آینده میلادی به بازار عرضه شود. این دستگاه امکان مکالمه و ارسال پیامک را دارد چون از سیم کارت پشتیبانی می کند.
مایکروسافت که در زمینه تولید لپ تاپ و تبلت هایش هیچ گاه به جایگاه اول بازار فکر نکرده و همیشه تنها چند درصد از سهم بازار این دستگاه ها را در اختیار داشته، حالا با عرضه این دستگاه که بیشتر شبیه گوشی هوشمند است این پرسش را ایجاد کرده که آیا روش مشابهی را در پیش خواهد گرفت و به سهم خواهی از بازار موبایل نخواهد اندیشید. با همه این ها حتی مدیران مایکروسافت در زمان رونمایی از این محصول باز هم تاکید داشتند که این دستگاه سرفیس است و قصد ندارند که این دستگاه را گوشی بنامند.
Duo  دستگاهی قابل حمل و تاشو با دو صفحه نمایش است که می تواند اپلیکیشن های مایکروسافت را با اپلیکیشن های تولید شده برای سیستم عامل آندرویید ترکیب کند.
اگر به خاطر داشته باشید در طول یک دهه پیش مایکروسافت با خرید شرکت فنلاندی نوکیا، تلاش کرد تا به بازار موبایل دنیا وارد شود، اما علیرغم همه تلاش هایش نتوانست حتی سهم کوچکی از بازار موبایل را به خود اختصاص دهد و در نهایت از این بازار کناره گیری کرد و حالا با عرضه دوباره محصولی در رده گوشی های هوشمند اگر دوباره نتواند موفقیتی کسب کند قطعا شکست فاجعه بارتری را برای مایکروسافت به همراه خواهد داشت. بنابراین به نظر می رسد مایکروسافت برای اینکه دوباره به این بازی پرخطر وارد نشود، نام گوشی را از محصول جدیدش برداشته است.
شاید یکی از دلایل شکست مایکروسافت در زمینه تولید و عرضه گوشی های هوشمند نقصان در رهبری این بخش باشد.
این در حالی است که مایکروسافت در زمینه ساخت و عرضه سخت افزاهایی مثل ایکس باکس و سرور توانست جایگاه ويژه ای را در بازار به خود اختصاص داده است. 
اگر نگاهی به تاریخچه فعالیت مایکروسافت بیندازیم این کمپانی پیش از گوگل و اپل در زمینه ساخت گوشی هوشمند فعال بود و با ارایه نرم افزار و سیستم عامل ویندوز برای گوشی های موبایل، شاید بتوان در این زمینه پیشرو دانست. حتی وقتی در سال ۲۰۰۷ اپل نخستین گوشی هوشمندش را معرفی کرد و بعد از آن گوگل که سیستم عامل آندرویید را عرضه کرد، مایکروسافت این اقدامات را به سخره گرفت و اعلام کرد که مایکروسافت پیش ازاین سیستم عاملی ارایه داده تا سازندگان گوشی بتوانند آن را روی دستگاه های خود بارگذاری کنند.
اما هنگامی که آندرویید و iOS ویندوزفون را از دور رقابت خارج کردند، مایکروسافت نوکیا را به عنوان ناجی خریداری و تلاش کرد تا بتواند به این وسیله سهمی از بازار را به خود اختصاص دهد. اولین قدم این همکاری، استفاده از ویندوز در گوشی های نوکیا بود. 
در آن زمان استیو بالمر مدیرعامل مایکروسافت بود و مطمئن بود که با تمرکز روی ساخت گوشی های ویندوزی می توان بازار موبایل نوکیا را دوباره احیا کرد. این در حالی بود که ساتیا نادلا از ابتدا مخالف خرید این کمپانی فنلاندی بود، با این حال زمانی که بالمر نظر مدیران ارشد را جلب کرد، مجبور شد از این تصمیم تبعیت کند. کمتر از ۱۸ ماه بعد، مایکروسافت تمام سهمش را در بازار از دست داد و اقدام به تعدیل نیروهای نوکیا کرد و بالاخره از بازار گوشی خارج شد.
اما این اتفاق فقط یک تجربه برای مایکروسافت و تنها یک ضرر مالی نبود، بلکه مایکروسافت اعتبارش را در بخش موبایل از دست داد و حتی ضربه ای بزرگ به سیستم عامل ویندوز موبایل وارد کرد.
اما رونمایی از محصول جدید سرفیس Duo به نظر بازگشت دوباره مایکروسافت به بازار گوشی های هوشمند را نشان می دهد اما ظاهرا مایکروسافت با تاکید بر گوشی نخواندن این محصول سعی دارند تا زمانی که این دستگاه امتحانش را پس نداده، بازگشت دوباره شان به بازار موبایل را تایید نکنند.
اما چیزی که مسلم است این بار با مدیریت ساتیا نادلا، قطعا مایکروسافت عملکرد بهتری در بازار موبایل دنیا خواهد داشت. اما باید باید ببینیم که در آینده چه اتفاقی می افتد و قرار است که این محصول با چه قیمتی وارد بازار شود و آیا می تواند نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :