آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 272269
تاریخ انتشار : 7 مهر 1399 12:57
تعداد بازدید : 4653

در نشست مشترک کمیسیون‌های «اقتصاد سلامت» و «اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال» اتاق تهران بررسی شد

راهکارهای اشاعه فناوری در اقتصاد سلامت

نمایندگان بخش خصوصی در دو کمیسیون «اقتصاد سلامت» و «اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال» در نشستی مشترک به بررسی راه های همکاری و اشاعه فناوری های نوآورانه و تحولات دیجیتال به حوزه اقتصاد سلامت شدند. در این نشست هم چنین مساله IRC که هزینه بالایی به بخش خصوصی تحمیل می کند، مطرح شد.
undefined

فناوران-  کنشگران حوزه تحول دیجیتال و فناوری در کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران طی نشست آنلاین مشترکی با اعضای کمیسیون اقتصاد سلامت این اتاق پیرامون چگونگی ورود تحولات فناورانه به کسب و کارها و بنگاه های حوزه سلامت کشور به گفت و گو نشستند. 

در ادامه جلسه، حمیدرضا محمدی، دبیرکل فدراسیون اقتصاد سلامت، طی سخنانی با اشاره به اینکه مصوبه کمیته مقررات زدایی وزارت اقتصاد طی شهریورماه امسال بر بازنگری هزینه های IRC از سوی سازمان غذا و دارو تاکید کرده است، افزود: به رغم صدور و ابلاغ این مصوبه، سازمان غذا و دارو همچنان رویه های قبلی را دنبال می کند از این رو، از سوی فدراسیون اقتصاد سلامت طی نامه ای به معاون اول رئیس جمهور نسبت به این رویه اعتراض فعالان اقتصادی را اعلام کردیم. در بخش دیگر این جلسه، فرزین فردیس، نایب رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران، با اشاره به اینکه بررسی ها و مطالعات این کمیسیون نشان می دهد که بسیاری از اتاق های بازرگانی در سراسر جهان، با ایجاد مراکز تعالی و نوآوری، خدمات مبتنی بر رشد فناورانه بنگاه ها را در پیش گرفته اند، گفت: مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران به دنبال آن است تا به صنایع بزرگ در کشور کمک کند تا بر مدار نوآوری حرکت کنند و امکان تعامل و ارتباط میان استارت آپ ها و بنگاه ها فراهم شود.

پس از وی، هاتف خرمشاهی، مسوول اجرایی مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران به تشریح و توضیح مدل عملیاتی این مرکز پرداخت. وی با ذکر این نکته که سهم ایران از خلق ارزش تحویل دیجیتالی در جهان طی مدت ده ساله 2016 تا 2025 میلادی در حدود 750 میلیارد دلار برآورد می شود، تصریح کرد که عدم تعامل و مشارکت راهبردی میان شرکت های بزرگ و متقدم و شرکت های نوپا و دانش محور یکی از چالش های عمده رشد و ارتقای سمت عرضه و تقاضای اقتصاد نوآوری است.

وی با بیان اینکه نسل چهارم مراکز نوآوری، بر پایه تعامل بازار و شرکت های متقدم استوار شده است، تسهیل به تجاری سازی و جذب فناوری های نوین در کسب و کارهای متقدم و نوین، کمک به توسعه بنگاه های نوآوری برای افزایش سهم بازار و کمک به جذب و تامین سرمایه برای نوسازی کسب و کارهای متقدم و شکوفایی کسب و کارهای نوین را بخشی از ماموریت های مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران عنوان کرد و افزود: چشم اندازی که برای این مرکز ترسیم شده، کاهش بیست رتبه ای ایران در شاخص سهولت کسب و کار و دستیابی به رتبه زیر 30 در شاخص جهانی نوآوری و نیز زیر 50 در شاخص جهانی کارآفرینی است.

خرمشاهی سپس برخی از درخواست های مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران از کمیسیون اقتصاد سلامت را معرفی خبرگان صنعت و تجارت سلامت برای مشارکت در طرح همیار نوآوری، همکاری تشکل های حوزه سلامت برای ارائه نقشه آمادگی فناوری های سلامت، معرفی شرکت های پیشقدم در این حوزه برای آغاز پروژه های کوچک همکاری با استارت آپ ها و همچنین مشارکت در طراحی و پیاده سازی ریورس پیچ ها- رویداد معرفی نیازهای فناورانه- برای شناسایی نیاز اقتصاد سلامت به فناوری های نوظهور عنوان کرد.

پس از توضیحات مسوول اجرایی مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران، از سوی کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران، حمیدرضا محمدی دبیرکل فدراسیون اقتصاد سلامت و سجاد حسینی از اعضای کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران به عنوان رابطان این کمیسیون با مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران معرفی شدند.

منبع:اتاق تهران




نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :