آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 272596
تاریخ انتشار : 20 مهر 1399 11:36
تعداد بازدید : 4625

رشد جهشی کسب و کارهای آنلاین در روزهای کرونایی

آمارها نشان می دهد که در شش ماهه نخست سال، تمایل به راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی و صدور پروانه تاسیس کسب و کارهای آنلاین افزایش داشته و تداوم شیوع کرونا در این زمینه اثرگذار بوده است.
undefined

فناوران- کسب و کارهای اینترنتی به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که به صورت آنلاین و در بستر فضای مجازی از طریق اینترنت صورت می گیرد و عرضه کالا و خدمات به شکل رایگان یا در قبال دریافت هزینه را شامل می شود. امروز اینترنت بیشترین تغییرات در دنیای کسب و کار را ایجاد کرده و بر همین اساس تمایل به ایجاد شغل در بستر فضای مجازی روز به روز در حال گسترش است.

شیوع ویروس کرونا و تداوم آن در ماه های اخیر موجب شد تا فعالیت بسیاری از صنوف و کسب و کارهای خدماتی دچار مشکل شود و در مقابل فعالیت بسیاری از کسب وکارهای آنلاین و اینترنتی رونق یابد.

کارشناسان معتقدند با توجه به بستری که در حال حاضر در حوزه شبکه های اجتماعی وجود دارد، ایجاد و گسترش مشاغل اینترنتی در دوران کرونا بهتر جواب می دهد و صاحبان این کسب و کارها را به درآمدزایی می رساند؛ به زعم آنها، عرضه کالا و خدمات در بستر اینترنت موجب کوتاه شدن دست دلالان و واسطه گران شده و کالا بدون واسطه از تولیدکننده به مصرف کننده می رسد.

حمید حاج اسماعیلی کارشناس حوزه کار تاکید دارد که در شرایط کرونا باید از فضای مجازی و اینترنت بیشتر استفاده شود و حمایتهای موثرتری در این زمینه صورت گیرد.

وی می گوید: علیرغم نبود زیرساخت های لازم، کسب و کارهای اینترنتی در این دوران رونق گرفته و مردم برای بهداشت و سلامت خود از این ابزار استفاده می کنند، از این رو ضمانتهای لازم جهت اعتمادسازی مردم برای استفاده از اینترنت باید به وجود آید.آمار منتشره از سوی اتحادیه کسب‎وکارهای آنلاین حاکی از آن است که تعداد پروانه های تاسیس این کسب وکارها در شش ماهه نخست امسال به ۴۲۸ پروانه رسیده که در مقایسه با سالهای قبل از رشد نسبی برخوردار بوده است.

به اعتقاد این کارشناس حوزه کار، کسب و کارهایی که در دوران کرونا برای فروش محصولات خود به فضای اینترنت روی آورده اند، به شرط کسب مجوزهای لازم از سوی دولت و جلب اعتماد مردمی از موفقیت بیشتری برخوردار خواهند بود.

آمار منتشره از سوی اتحادیه کسب‎وکارهای آنلاین نشان می دهد که تعداد پروانه های تاسیس این کسب و کارها در شش ماهه نخست امسال به ۴۲۸ پروانه رسیده که در مقایسه با سال های قبل از رشد نسبی برخوردار بوده است.

به نظر می رسد گسترش فعالیتهای اینترنتی و توسعه دیجیتال سبکی جدید در زندگی روزمره و کسب و کار در دوران کرونا را به وجود آورده باشد به نحوی که مشاغل سنتی جای خود را به مشاغل اینترنتی داده و صدور پروانه برای راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی رو به افزایش است.

منبع:ایسنا



نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :