fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 2885

سالمندان هم هوشمند به دست می شوند

اگرچه تولید و گسترش گوشی های هوشمند قدمت زیادی ندارد، اما تولیدکنندگان ابتدا تولید این مدل گوشی ها را با هدف دسترسی جوانان و نوجوانان به فناوری های نوین و اینترنت آغاز کردند و پس از گذشت سال ها تولیدکنندگان به این فکر افتاده اند که بخشی از بازار را به افراد مسن تر اختصاص داده و گوشی های هوشمندی ویژه سالمندان طراحی کنند.

Mobiledia- بر اساس گزارش نیلسن، 40 درصد مردم آمریکا با میانگین سنی 45 تا 54 ساله و 30 درصد افرادی که بیش از 55 سال دارند از گوشی‌ هوشمندشان استفاده می‌کنند.
این تحقیقات همچنین نشان داده، استفاده نکردن از گوشی‌های هوشمند در میان افرادی که بیش از 45 سال دارند شایع‌تر است. این در حالی است که 62 درصد افراد 25 تا 34 ساله گوشی هوشمند دارند. بنابراین تولیدکنندگان درصددند تا گوشی‌های هوشمندی ویژه سالمندان تولید کنند و بازار گوشی‌های هوشمند را برای این قشر گسترش بخشند.
به گفته یکی از تحلیلگران نیلسن، باوجود اینکه افرادی که از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند معمولا کم‌سن و سال‌ترند اما میزان استفاده از این مدل گوشی‌ها توسط افراد مسن‌تر در حال افزایش است به طوری که در طول سه ماهه گذشته میزان استفاده از گوشی‌های هوشمند توسط سالمندان 5 درصد افزایش یافته و این قضیه ناشی از افزایش علاقه سالمندان به فناوری‌های جدید است. به این ترتیب فرصتی برای تولیدکنندگان پیش می‌آید تا این بخش از بازار خود را فعال‌تر و پیشرفت کنند.
بر این اساس همچنین فرصتی برای اپراتورها و تولیدکنندگان پیش می‌آید تا گوشی‌های هوشمندشان را به نسلی بفروشند که قصد دارند دستگاه‌های کهنه و قدیمی و ساده خود را ارتقا دهند.
از این رو، گوشی‌های هوشمند ارزان‌قیمت نوکیا و شرکت کانادایی RIM میان افراد بالای 45 سال که معمولا بیش از جوانان به صرفه‌جویی علاقه دارند، محبوبیت زیادی یافته است.
گفتنی است نوکیا به تازگی اقدام به نفوذ به بازار آمریکا کرده تا موقعیت خود را در این بازار با گوشی‌های هوشمند ویندوزی ارزان‌قیمت و در رده متوسط با رابط کاربری ساده تثبیت کند. بر این اساس انتظار دارد خریداران مسن‌تری را در این بازار جذب کند.
از سوی دیگر شرکت اپل و تولیدکنندگانی که از سیستم‌عامل آندرویید استفاده می‌کنند درصددند با کاهش قیمت گوشی‌های‌شان بتوانند خریداران سالمند را هر چه بیشتر جذب کرده و در این بخش موفقیت زیادی به دست آورند. این شرکت‌ها همچنین اعلام کرده‌اند که در حال مذاکره با برنامه‌نویسان برای ساخت نرم‌افزارهایی ویژه افراد مسن هستند تا سهم خود را در این بازار افزایش دهند.
گفتنی است اپل به تازگی گوشی‌های iPhone 3G و iPhone 4 را با قیمت 100 دلار یا به طور رایگان و احتساب قرارداد عرضه کرده‌ و نسخه 64 گیگابایتی گوشی iPhone 4S را با قیمت 400 دلار در دسترس کاربران قرار داده است.
بر این اساس تحلیلگران کاهش قیمت گوشی‌های هوشمند را راه حلی برای جذب نسل سالمند به فناوری‌های جدید می‌دانند.
بر اساس گزارش مرکز تحقیقات Pew، نیمی از همه افراد میانسالی که 50 تا 64 سال دارند عضو  شبکه‌های اجتماعی هستند.
اما یکی از مهم‌ترین دلایلی که سالمندان به استفاده از فناوری‌های جدید علاقه ندارند این است که گمان می‌کنند این فناوری‌ها باعث سلب آسایش و زمان استراحت آنها می‌شود. از این رو ساخت گوشی‌های هوشمندی که امکان دسترسی آنها را به اینترنت، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی با صفحات بزرگ و فونت درشت به سرعت و سهولت فراهم کند می‌تواند باعث انگیزش افراد 50 سال به بالا به خرید گوشی‌های هوشمند شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :