آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 213926
تاریخ انتشار : 31 تیر 1396 9:45
تعداد بازدید : 1487

حمایت ویژه معاونت علمی از استارت آپ ها

پرویز کر می، دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با اعلام حمایت ویژه از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها در کشور گفت: موضوع فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و ترویج فرهنگ کارآفرینی و حمایت از تولید و کالای ایران ساخت، با همکاری و اقدامات ویژه رسانه ملی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال انجام است.

فناوران- پرویز کر می، مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، فرهنگ سازی و حمایت از توانمندی شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها و شرکت های خلاق و نوآور را یکی از راهبردهای معاونت علمی و فناوری خواند و گفت: قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان سرفصل های گوناگونی را برای حمایت و توسعه هرچه بهتر شرکت های فناور نوپا در نظر گرفته است و یکی از بندهای تفاهم نامه میان معاونت علمی و رسانه ملی، کمک هرچه بیش تر به تولیدکنندگان داخلی با معرفی و فرهنگ سازی دستاوردهای آنان در رسانه ملی است.

 معرفی شرکت های حائز صلاحیت به رسانه ملی
به گفته مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، شرکت های فناور خلاق و نوآور حائز صلاحیت از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلا می ایران معرفی می شوند و می توانند از اضافه پخش تشویقی آگهی های صداوسیما  برای تبلیغات کالاها و خدمات دانش بنیان استفاده کنند.
کر می با بیان اینکه بر اساس ضوابط ابلاغی سازمان صدا و سیما، شرکت های دانش بنیان و نوآور برای تبلیغات در رسانه های زیر مشمول استفاده از اضافه پخش تشویقی (تخفیف) می شوند، افزود: صداوسیما در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی تسهیلاتی را به بخش های تولیدی و خدماتی ارایه کرده است که 200 درصد اضافه پخش برای محصولات دانش‎بنیان، 150 درصد اضافه پخش برای محصولات لبنی و 120 درصد محصولات کشاورزی و دا می تولید داخلی ازجمله این تسهیلات به شمار می رود؛ همچنین محصولات صنایع دستی و فرهنگی شامل 100 درصد حمایت اضافه پخش تشویقی می شوند.
 حمایت از شرکت های توانمند در تولید محصولات داخلی و ایران ساخت
مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه این حمایت ها شامل شرکت هایی است که با توانمندی داخلی به تولید کالا و ارایه خدمات اقدام کنند، افزود: در همین راستا، محصولات دارای شاخص ارتقایافته سطح مصرف انرژی به سطح A  و بالاتر، صاحبان کالا و خدمات برتر صادراتی، صاحبان کالاها و اختراعات ثبت شده، خدمات دانش بنیان، فناوری های جدید و همچنین انرژی های نو همچون موتورسیکلت و خودروی برقی نیز 30درصد حق اضافه پخش دریافت می کنند.
کر می با بیان بهره مندی کارآفرینان معرفی شده از سوی معاونت علمی و فناوری برای بهره مندی از این تسهیلات ادامه داد: شرکت های دانش بنیان و واحدها فناور معرفی شده از سوی معاونت علمی و فناوری که مشمول بهره مندی از مزایای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان هستند، از این تسهیلات بهره مند خواهند شد.
 گسترش برنامه های فرهنگساز و ترویجی در رسانه ملی
دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، در ادامه به گسترش چشمگیر برنامه های فرهنگساز در رسانه ملی پرداخت و گفت: با همکاری و پشتیبانی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلا می ایران، توانسته ایم برنامه های متنوع و مختلفی را برای فرهنگسازی و ایجاد زیست بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان ارایه کنیم و در این زمینه، سلایق مختلف را در نظر داشته باشیم.
وی با بیان تعدد برنامه های تلویزیونی و رادیویی در حوزه حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها  و شرکت های خلاق و نوآور و تولید محتوا برای حمایت از محصولات و خدمات ایران ساخت و نیز گفتمان سازی علم و فناوری در جامعه توضیح داد: در شبکه پربیننده نسیم، ما برنامه «نسیم دانش» را تدارک دیده ایم که بیش از 150 قسمت تاکنون تولید و پخش شده و مخاطبان بسیاری را به خود جلب کرده است. این برنامه با هدف معرفی شرکت های دانش بنیان، فناوران موفق، معرفی نخبگان و سرآمدان، معرفی استارت آپ ها و فرهنگسازی موضوع اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان با زبانی جذاب، توسط ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و شبکه محترم نسیم تولید و سه روز در هفته و در روزهای زوج پخش و سه بار نیز از این شبکه بازپخش می شود.
دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری خوب و گسترده ای با شبکه های دیگر تلویزیون دارد، گفت: هم اکنون با شبکه تازه تاسیس «ایران کالا» همکاری بسیار خوبی داریم. از این شبکه شرکت های دانش بنیان معرفی می شوند و در حمایت از کالاهای باکیفیت ساخت داخل و در راستای تولید و حمایت از شرکت های فعال فناور، برنامه های مختلفی ارایه می شود. همچنین از شبکه اول سیما، مستندهای علم و فناوری که توسط ستاد توسعه فرهنگ تولید شده، پخش می شود. برنامه «چرخ» نیز از شبکه چهار سیما پخش می شود که ستاد حمایت های ویژه ای از آن دارد. از شبکه آموزش هم برنامه های آموزشی مناسبی در این حوزه با حمایت ستاد در طول هفته به نمایش در می آید. جا دارد از مسوولان شبکه مستند برای اهتمام ویژه ای که در پخش مستندهای موردنظر و حمایتی معاونت علمی دارند، تشکر ویژه ای داشته باشم.
مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در پایان ابراز کرد: از آنجا که رسانه ها به ویژه رسانه ملی نقش بسزا و انکارناپذیری از فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و خروج از تفکر اقتصاد نفتی ایفا می کند، با پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری با رسانه ملی، در سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید-اشتغال» انشاءالله به زودی شاهد شرایطی مناسب برای رشد بیشتر شتاب علمی و فعالیت موفقیت آمیز جوانان خلاق و کوشای کشورمان خواهیم بود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :