آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 223461
تاریخ انتشار : 3 آبان 1396 11:13
تعداد بازدید : 793

عضو هیات ریسه مجلس شورای اسلامی:

مجلس در توسعه کسب وکارهای نوپا، جدی است

دکتر غلامرضا کاتب، عضو هیات ریسه مجلس شورای اسلامی دیروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه تراکنش و جشنواره فین تک ایران به عنوان سخنران حضور داشت، گفت: بخش خصوصی باید به جایی برسد که دولتی ها محتاج بخش خصوصی باشند و این با تلاش بخش خصوصی و ارتقای جایگاه آن انجام خواهد شد.

ستاد خبری نمایشگاه- کاتب با اشاره به نکات و گلایه های مطرح شده از سوی مدیرعامل فابا، مبنی برعدم استقبال مسوولان دولتی از نمایشگاه هایی که بخش خصوصی برگزار می کند، گفت: مسائل مطرح شده و انتظاراتی که برای مشارکت مدیران دولتی در چنین نمایشگاه هایی مطرح شد بسیار منطقی است. اما بخش خصوصی باید به جایگاهی در اقتصاد کشور برسد که دولتی ها از شما بخواهند که در برنامه ها مشارکت کنید.
او گفت: مجلس به دولت تکلیف کرده که باید حداقل 8 درصد نرخ بیکاری کاهش یابد و برای اینکه این اتفاق بیفتد، باید سالانه 970هزار شغل ایجاد کنیم. برای رسیدن به این هدف هیچ راهی نداریم جز اهمیت دادن و حمایت از کسب و کارهای نو.
کاتب  ادامه داد: هدف مجلس کوچک کردن اندازه دولت است، اما وقتی بحث برنامه ششم مطرح شد، تنها جایی که به وزارت ارتباطات مجوز دادیم، راه اندازی شرکت انتقال ارتباطات بین الملل بود.
او با اشاره به این مورد که وزارت ارتباطات باید به گونه ای عمل کند که نه تنها شهرها بلکه روستاهای با حداقل 200 نفر خانوار از خدمات الکترونیکی بهره مند شوند، گفت: در بخش های آموزش، سلامت، بخش بانکی و بخش کشاورزی که نیاز اساسی روستاهای ماست به خدمات الکترونیکی نیاز داریم.
عضو هیات رییسه مجلس ادامه داد: مجلس در حوزه توسعه کسب وکارهای جدید بسیار مصمم است. انتظارات ما از کسانی که در بخش ICT کار می کنند، این است که هرگز منافع ملی وعمومی را قربانی منافع فردی نکنند که آسیب زننده است. از طرفی تبادل تجربیات بین بخش خصوصی داخلی وخارجی باید بیش از پیش تقویت شود، چرا که بسیار پیش برنده خواهد بود.
کاتب در پایان خاطرنشان کرد: افرادی که در فناوری های نوین فعالیت می کنند، باید ارتقای کیفیت این بخش را از دانشگاه ها، جوانان و نخبگان شروع کنند. گرچه این ایراد به دولت و مجلس هم وارد است که چرا از جوانان در بخش های مختلف، استفاده نمی شود؛ اما واقعیت این است که در بخش فناوری باید از ظرفیت های مفیدی که وجود دارد بهره ببریم. دانشگاه هایی مثل شریف، تهران و غیره می توانند تحولات عمیقی را در عرصه فناوری های نوین و بانکی ایجاد کنند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :