آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 229021
تاریخ انتشار : 5 دی 1396 12:33
تعداد بازدید : 6448

مجید صالحی فیروز آبادی از لزوم ارتقای جایگاه مشاوران می‌گوید

مقام مشورت در فاوا باید از حالت تزیینی خارج شود

مجید صالحی فیروز آبادی برای فعالان صنفی، به واسطه فعالیت هایش در کمیته های بیمه و مالیات سازمان نصر تهران، چهره ای آشناست. او نه تنها رتبه ۳ مشاوره و نظارت در امور انفورماتیکی را کسب کرده است که با نگاهی به سوابق او می توان دریافت که تا چه حد در کار مشاوره پرسابقه است. مشاور فناوری اطلاعات و ارتباطات مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان یزد، مشاور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری تهران، مشاور فناوری اطلاعات و ارتباطات مدیرکل محیط زیست استان تهران و عضو کمیته صنعت استان تهران، مشاور رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، مشاور جوان مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی وزارت کشور، مشاور مدیر کل امور اجتماعی وزارت کشور و... تنها بخشی از کارنامه او در زمینه مشاوره است. صالحی فیروزآبادی ایده های خوبی برای ارتقای جایگاه مشاوران دارد و معتقد است سازمان نظام صنفی رایانه ای نقش مهمی در توجه به جایگاه مشاوره می تواند ایفا کند.

 دردوره پنجم فعالیت سازمان نصر، چه انتظاراتی باید از هیات مدیره جدید داشت؟
باید صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات از ظرفیت قانونی ایجاد سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، و توشیح حکم رییس انتخابی سازمان از سوی رییس جمهور بیش از پیش بهره مند شود. می بایست فعالان فناوری اطلاعات و ارتباطات با انسجام و اتحاد تلاش کنند هویت اصیل صنفی، کارآمدی نظام صنفی و حرکت جمعی در حوزه فاوا را  بازآفرینی و باز تولید کنند. به نظرم مشکل کنونی، عدم استفاده از ابزار و بستر قانونی تشکیل سازمان، و مطالبه گری قانونمند و برنامه محور از نهاد دولت و حاکمیت برای افزایش ضریب تاثیر بیشتر نهاد صنفی فاوا بر تصمیمات است که می توان با برنامه ریزی مناسب به آن دست یافت.
شما در بخش مشاوران کاندیدا شده اید. در این بخش باید چه تغییراتی اتفاق بیفتد؟
قطعا باید جایگاه مشورت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ارتقا یابد و ضرورت بکارگیری و استفاده از مقام مشورتی مشاوران این حوزه تبیین گردد. باید تلاش کرد تا مقام مشورت در فاوا از جنبه تزیینی و تشریفاتی به جنبه عملیاتی و موثر تغییر هویت دهد و هر دوسوی مشورت گیرنده و مشاور بر مبنای ارایه مشورت به هنگام، موثر، دقیق و با صداقت و شفافیت تاکید داشته باشند. این ضرورت می تواند از سویی اسباب ارتقای دانشی و تجربی مشاوران را فراهم و از سوی دیگر سازمان دولت و حاکمیت و بخش خصوصی را به دلیل تغییرات فزاینده دانشی در حوزه فاوا ملزم به بهره گیری مستمر از مشاوران خبره و توانمند کند. سازمان نظام صنفی رایانه ای در سه ساله منتهی به ۹۹ با اتحاد و انسجام صنفی و بر بستر قانون، آینده ای بهتر و در شان فاوای کشور  و اصحاب این صنف رقم خواهد زد.
نکته مهمی که وجود دارد این است که باید در بحث رتبه بندی مشاوران، از مکانیزم های دقیق پایش و پالایش بهره برد. ازمونی که اکنون برای تعیین صلاحیت مشاوران گرفته می شود، چندان با مهارت ها عجین نشده است و مهارت سنجی درستی شکل نمی گیرد. باید هم برای ارتقای دانش فنی مشاوران و هم مهارت سنجی درست آنها کوشید. اکنون بیشتر بعد نظری و تئوریک مورد سنجش قرار می گیرد و توجهی به بحث مهارت سنجی نمی شود.
 سازمان نصر در بحث ارتقای دانش فنی مشاوران چه کاری می تواند انجام دهد؟
سازمان نصر باید به بحث آموزشی مشاوران کمک کند و قطعا در این باب نقش تنظیم گری دارد. در درجه نخست می تواند سند تحول اموزشی مشاوران را تدوین کرده و هم تنظیم کننده روابط دولت با مشاوران باشد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :