آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 236065
تاریخ انتشار : 21 اسفند 1396 9:48
تعداد بازدید : 1037

در صبحانه کاری وزرای بهداشت و ارتباطات اعلام شد:

کارگروه تدوین سند تحول دیجیتال سلامت تشکیل می شود

صبحانه کاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به میزبانی وزارت بهداشت برگزار شد.
undefined
فناوران - در این جلسه محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات پیشنهاد کرد کارگروهی مشترک میان دو وزارتخانه برای استخراج سند تحول دیجیتال در حوزه سلامت تشکیل شود. او با بیان اینکه در دنیا کسب و کارهای نوپا در حوزه بهداشت و سلامت موفقیت های زیادی را کسب کرده اند، گفت: در کشور کسب و کارهای نوپا در این حوزه نیاز به مجوزهای زیادی دارند که کار را به تاخیر می اندازد.  
وی با معرفی اپلیکیشنی که با اخذ نسخه از کاربر، داروها را تحویل می دهد، افزود: در آمریکا وقتی مطالعه می کنید، متوجه می شوید که بهترین و موفق ترین کسب و کارهای نوپا در این حوزه فعال هستند.
آذری جهرمی با بیان وجود مجوزهای مختلف فعالیت کسب و کارهای نوپا در حوزه دستگاه های دولتی افزود: با اینکه تعدد مجوزها فعالیت کسب و کارهای نوپا را با اختلال روبه رو می کند اما به نظرم این مجوزها اجازه فعالیت به کسب و کارها را می دهد.
آذری جهرمی  با ارایه پیشنهادی خطاب به وزیر بهداشت گفت: کارگروهی مشترک میان وزارت ارتباطات و وزارت بهداشت برای استخراج سند تحول دیجیتال در حوزه سلامت تشکیل شود.  
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه واقعیت این است که با ظهور کسب و کارهای نوپا، بسیاری از شغل ها از بین می رود، گفت: بنابه آمار مکنزی تا سال 2025، در مجموع 800 هزار شغل در انگلیس از بین می رود در حالی که 3.5 میلیون شغل جدید جایگزین آنها می شود.
آذری جهرمی مشخص کردن شاخص ها را برای آزادسازی امور و سپردن به کسب و کارهای نوپا مناسب دانست و گفت: باید توجه داشته باشیم که استقامت جلوی تحولات و کسب و کارهای نوپا درنهایت مساوی است با عقب ماندگی که بیکاری و عدم توسعه را به همراه دارد.
در این جلسه همچنین مباحثی چون تکمیل اتصال همه مراکز بهداشت روستایی به شبکه و همچنین اتصال سامانه های درمانی به بانک اطلاعاتی سایر دستگاه ها همچون سازمان ثبت احوال مطرح شد و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پایان خرداد ماه سال آینده را زمان تعیین تکلیف نهایی آنها اعلام کرد.
مقاومت دربرابر حمایت از استارت آپ ها
وزیربهداشت نیز در این دیدار با بیان اینکه اجرایی شدن اقدامات طرح تحول سلامت با رجوع به فناوری اطلاعات میسر شده است، گفت: مثلا درباره ثبت بیماری ها، هزینه ها، سرویس دهی، بیمه و سایر اقدامات، گام اول فناوری اطلاعات است. 
حسن قاضی زاده هاشمی درباره جمع بندی جلسه و همکاری هایی که در آینده بین وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات صورت خواهد گرفت، گفت: با توجه به دلگرمی که از سوی وزارت ارتباطات داده شد، امیدوارم جلساتی که در سال آینده برگزار می کنیم، با سرعت بیشتری ادامه داشته و اقدامات ما در حوزه IT و خدمات الکترونیکی در حوزه سلامت سامان بیشتری پیدا کند. 
وزیر بهداشت با اظهار امیدواری در خصوص اجرای عملی و واقعی خدمات الکترونیکی در دولت دوازدهم گفت: از وزارت ارتباطات درخواست داریم، از جوانانی که به نوشتن و ساختن اپلیکیشن ها مبادرت می ورزند، حمایت کند و آزادسازی توسط این وزارتخانه باشد، تا بازار کار و اشتغال و کسب درآمد برای آنها فراهم شود، این حمایت از سوی ما شدنی نیست و مقاومت زیادی وجود دارد و این فرصت از مردم گرفته می شود.  هاشمی درخصوص اهمیت فناوری اطلاعات در حوزه سلامت گفت: تمام دست اندرکاران حوزه سلامت براین باور هستند که محال بود طرح تحول سلامت با موفقیت روبه رو شود، بدون اینکه به فناوری اطلاعات رجوع داشته باشیم و محور اقدامات را با پایه آن بنا کنیم. مثلا در مورد ثبت بیماری ها، هزینه ها، سرویس دهی، بیمه و سایر اقدامات، گام اول فناوری اطلاعات است و بیشترین فشار در سیستم در این بخش است. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :