آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 238367
تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1397 8:1
تعداد بازدید : 1060

تعریف «صوت و تصویر فراگیر» در انتظار تصویب شورای عالی فضای مجازی

معاون وزیر ارشاد و رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال گفت: امکان ایجاد انحصار در فضای مجازی، به صورت عملیاتی وجود ندارد.

انتخاب - مرتضی موسویان درباره موضوع اعطای مجوز صدور و نظارت بر «صوت و تصویر فراگیر» در فضای مجازی به صداوسیما گفت: سه سال در مرکز ملی فضای مجازی، هفته ای یکبار یا دو هفته یکبار جلساتی برگزار شد که در آنها، درباره صوت و تصویر فراگیر به صورت تخصصی کار شد و در حال حاضر تعریفی که از صوت وتصویر در مرکز ملی فضای مجازی وجود دارد و باید به صحن شورای عالی فضای مجازی بیاید، با آنچه به آن اشاره کردند، متفاوت است. یعنی این تعریف معتقد است که صوت و تصویر فراگیر، صدا و تصویری است که «بدون شناخت مخاطب»، او را دربر بگیرد و دارای «کنداکتور پخش» و «زنده» و تعدادی مخاطب خاص به بالا باشد. او ادامه داد: این موارد در تعریف مذکور در نظر گرفته شده و البته تا زمانی که تعریف دقیق «صوت و تصویر فراگیر» از سوی شورای عالی فضای مجازی مصوب نشود، بقیه موارد حدس و گمان است و نمی توان به آنها اتکا کرد. موسویان افزود: این تعریفی است که کارشناسان مرکز ملی فضای مجازی به آن رسیده اند؛ اما نمی دانم تعریفی که مصوب خواهد شد، چیست. او درباره پیش بینی خود از امکان تصویب این تعریف در شورای عالی فضای مجازی گفت: معتقدم که اگر این تعریف هم مصوب نشود، امکان ایجاد انحصار به صورت عملیاتی وجود ندارد و فضای مجازی این امکان را به افراد نمی دهد که بتوانند انحصار ایجاد کنند.
موسویان افزود: البته انحصار در آن شکلی که تعریف شد، متفاوت است؛ چرا که وقتی از «کنداکتور» صحبت می کنیم، یعنی از یک برنامه با تهیه کننده مشخص صحبت می کنیم یا وقتی می گوییم «برنامه زنده»، منظورمان مشخص است.
رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال گفت: به هر حال این نوع برنامه ها، برنامه هایی هستند که تاکنون هم در اختیار صداوسیما بوده اند و از این به بعد هم می تواند در اختیار آنها باشد ولی درباره یک دنیای خیلی بزرگ در فضای مجازی، اعمال حاکمیت بسیار دشوار است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :