آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 240453
تاریخ انتشار : 28 خرداد 1397 9:59
تعداد بازدید : 489

به دلیل تثبیت بحران کاغذ مطرح شد:

ناشران به جای کتب کاغذی نسخه الکترونیکی تولید کنند

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس معتقد است در بحران کنونی کاغذ و افزایش قیمت آن بهتر است ناشران نسخ الکترونیکی کتاب ها را جایگزین نسخ کاغذی آن کنند.

خانه ملت - فاطمه ذوالقدر درباره  وضعیت سرانه کتابخوانی در کشور، گفت: توسعه کتابخوانی در کشور نیازمند فرهنگ سازی، آموزش و نهادینه کردن نقش و جایگاه کتاب در زندگی است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: نقش نهاد خانواده به عنوان نهاد اولیه پرورش در توسعه فرهنگ کتابخوانی نقش بسزایی دارد و این درحالی است که نسل جوان و میانسال برای آموزش مهارت های زندگی، یادگیری تخصص های فنی و کاربردی نیازمند استفاده از کتاب های پرمحتوا هستند.
ذوالقدر افزود: تداوم فرهنگ پسندیده کتابخوانی نیازمند بهره گیری از ابزارهای نوین و دسترسی های آسان است زیرا می توان با اتخاذ راهکارها و تدوین قوانین مربوط به حفظ منافع ناشران و نویسندگان، نسخه های الکترونیکی کتاب را  نیز در فضای مجازی با کیفیت بهینه منتشرکرد.
وی ادامه داد: فضای مجازی را که بعضا به عنوان یک تهدید برای نسل نوجوان و جوان معرفی می شود، می توان با تدوین خوراک و اطلاعات مناسب به محلی برای رشد تبدیل کرد و این در حالی است که باید در نظر داشت حمایت از فرهنگ کتابخوانی امروز با شیوه های سنتی دیگر جوابگو نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه با توجه به کمبود منابع کاغذ در سطح کشور و واردات رو به رشد کاغذ، تهیه و تدوین نسخه الکترونیکی می تواند امری مناسب تلقی شود؛ گفت: ناشران و نویسندگان تغییر رویکردی به طرف تهیه و تدوین نسخ نرم افزاری داشته باشند تا دسترسی سریع تر و آسان تر به کتاب خوانی داشته باشند.
نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: متاسفانه با توجه به افزایش فشار اقتصادی اولین چیزی که از سبد خانوار حذف می شود، کالای فرهنگی و کتاب است و از طرفی دیگر، نسخ الکترونیکی، صرفه جویی قابل توجهی در منابع کاغذ را نیز خواهد داشت.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :