آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 242417
تاریخ انتشار : 15 مرداد 1397 11:20
تعداد بازدید : 845

با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری صورت می‎گیرد

ارایه پیشخوان مشاوره کسب وکار به شرکت های دانش بنیان

با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مشاوره های لازم در حوزه کسب وکار و تحلیل ریسک در قالب پیشخوان های مشاوره تخصصی به شرکت های دانش بنیان ارایه می شود.

معاونت علمی ریاست جمهوری - مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی،  به منظور برنامه ریزی استراتژیک و توسعه کسب وکار شرکت های دانش بنیان، اقدام به راه اندازی پیشخوان مشاوره در 18 سرفصل با استفاده از مشاورین خبره کرده است. 
راه اندازی هر کسب وکار جدید، نیازمند تهیه طرح کسب وکار (Business Plan) جامعی است، که اموری مانند مدل کسب وکار (Business Model)، تخصیص منابع، تمرکز روی نقاط کلیدی موفقیت، کسب آمادگی برای برخورد با تهدیدها و بهره برداری از فرصت ها را موردبررسی قرار دهد. 
طرح کسب وکار درواقع راهنمای مسیر تجاری سازی و بیان کننده نقاط ضعف و قوت طرح است. علاوه بر این می توان از طرح کسب وکار به عنوان ابزاری ارتباطی برای انتقال اطلاعات به طیف وسیعی از افراد مانند سرمایه گذاران، شرکای تجاری آینده، کارکنان و مدیران نیز استفاده کرد.
بر اساس این گزارش، شرکت های دارایی تاییدیه دانش بنیان از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می توانند به صورت رایگان از خدمات مشاوره صادرات بهره مند شوند. سقف استفاده رایگان از خدمات پیشخوان مشاوره، برای هر حوزه 2 جلسه مشاوره در ماه است. ارجاع كار و معاملات دولتي (مناقصات)، استراتژی و توسعه کسب وکار، بازاریابی و فروش، تامین مالی و سرمایه پذیری حقوقی، گمرک و واردات، مالیاتی و مدیریت و ساختار سازمانی، منابع انسانی و آسیب شناسی، همچنین بیمه تامین اجتماعی از عناوین سرفصل های پیشخوان مشاوره کسب وکار هستند که می توان به آن اشاره کرد. 
تحقیقات بازار، استقرار در مراکز رشد و پارک ها، مشاوره استقرار در فضاهای صنعتی و نیمه صنعتی استان تهران، مشاوره ورود به بورس و فرا بورس، مشاوره قیمت گذاری محصول و طراحی صنعتی و بسته بندی محصولات، همچنین پیشخوان مشاوره توسعه فنی محصولات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و مشاوره مالکیت فکری از دیگر عنوان های این پیشخوان به شمار می روند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :