آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 243243
تاریخ انتشار : 7 شهریور 1397 10:11
تعداد بازدید : 505

رییس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‎ای استان زنجان:

نمایشگاه الکامپ زنجان 3 تا 7 مهرماه برگزار می‎شود

سازمان نظام صنفی رایانه ای استان زنجان در آستانه برگزاری نمایشگاه الکامپ استانی در تاریخ 3 تا 7 مهر ماه قرار دارد و تاکنون نیز موفق به انعقاد چندین تفاهم نامه موفق با پارک علم و فناوری زنجان، اتاق بازرگانی و همچنین تفاهم‎نامه همکاری پایش و کنترل سرویس‎های ارتباطی و فناوری اطلاعات میان هشت نهاد حاکمیتی، اجرایی، نظارتی و بخش خصوصی شده است. با این وجود اعضای سازمان به دلیل نوسانات اخیر نرخ ارز دچار مشکلات اقتصادی شده‎اند و سازمان نصر استان زنجان نیز در تلاش است با ارایه راهکارهایی مانند معافیت های بیمه و مالیاتی، صادرات خدمات فنی و مهندسی به کشورهای همسایه و استفاده از فرصت های ناشی از ارز دیجیتال در جهت رفع و تسهیل شرایط کنونی برای اعضا گام بردارد.

علل انحراف برخى از روشنفكران مسلمانان چیست؟

براى پاسخگویى به پرسش فوق، بهتر است كه علل انحراف یك مسلمان ـ نه فقط روشنفكر ـ را بررسى كنیم:

آنچه امروزه انحراف و كجروى خوانده مى شود، در صدر اسلام عنوان «فتنه» داشته است: فتنه یا انحراف امرى است كه نخست در فكر و اندیشه پدیدار مى گردد و آنگاه ممكن است به مقام عمل نیز سرایت كند و به صورت قتل و خون ریزى، تجاوز و... جلوه كند.

بنابراین، انحراف (= فتنه) در بُعد فكرى ریشه و اساس است و آنچه در عمل بروز مى یابد، ثمره و میوه آن محسوب مى شود. به همین دلیل قرآن كریم انحراف فكرى (= فتنه) راـ از نظر ارزشگذارى ـ بدتر از اعمال ناشى از آن مى داند. «... وَالْفِتْنَةُ أَشَدُّ مِنَ الْقَتْلِ...»1؛ فتنه از قتل بدتر است.

پس از رحلت پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله) با این كه مردم عقاید و نگرش صحیح را از ایشان آموخته بودند و در زمان حیات نبى اكرم(صلى الله علیه وآله) آماده هرگونه جانفشانى و فداكارى در راه اسلام و حفظ جان پیامبر(صلى الله علیه وآله) بودند و در جنگهاى گوناگون دوشادوش حضرتش به كارزار پرداخته بودند، به اعمالى دست زدند و فتنه هایى را پایه گذاردند كه نه تنها در سرنوشت مسلمانان كه در آینده بشریّت تأثیرهاى زیان بار و حسرت انگیز بر جاى گذارد. تأثیرهایى كه براى قرنها جامعه بشرى را از نیل به سعادت محروم ساخت و این پرسش را در اذهان بر جاى گذاشت كه چرا چنین فتنه هایى بعد از پیامبر(صلى الله علیه وآله) رخ داد و این نتایج را به بار آورد؟

سۆالى كه مسلمانان صدر اسلام نیز آن را از حضرت على(علیه السلام) پرسیدند و ایشان در پاسخ فرمودند: «إِنَّمَا بَدْءُ وُقُوعِ الْفِتَنِ أَهْوَاءٌ تُتَّبَعُ وَ أَحْكَامٌ تُبْتَدَعُ»


سۆالى كه مسلمانان صدر اسلام نیز آن را از حضرت على(علیه السلام) پرسیدند و ایشان در پاسخ فرمودند: «إِنَّمَا بَدْءُ وُقُوعِ الْفِتَنِ أَهْوَاءٌ تُتَّبَعُ وَ أَحْكَامٌ تُبْتَدَعُ»


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :