آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 246276
تاریخ انتشار : 13 مهر 1397 10:38
تعداد بازدید : 6786

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران:

حکم دیوان عدالت 1000 میلیارد تومان از درآمد مخابرات می کاهد

مجید صدری صندلی مدیرعاملی شرکت مخابرات ایران را با کوهی از مشکلات و در عین حال ظرفیت ها در نظر گرفته است. او اذعان دارد که بهبود وضعیت مخابرات کار یکی دو ماه نیست اما با تکیه بر ظرفیت ها و پتانسیل های بزرگ این مجموعه، می توان خانواده مخابرات را تکان داد. او در نشستی خبری دیروز پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود که گزارش آن را می خوانید.
undefined
 افزایش تعرفه ها به نحوی باشد که حداقل، هزینه ها را جبران کند
شاید مهم ترین موضوعی که این روزها مخابرات برای استمرار حیات و توسعه خود دنبال می کند، بحث افزایش تعرفه های مخابراتی است. اتفاقی که با چراغ سبز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همراه شده است و به زودی شاهد این افزایش نرخ خواهیم بود. 
مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به این سوال که پیشنهاد مخابرات برای افزایش تعرفه ها چقدر است گفت: میزان افزایش تعرفه باید حداقل بتواند هزینه هایی که به مخابرات ایران تحمیل شده را پوشش دهد.
 وی ادامه داد: حکم دیون عدالت اداری سه بحث حداقل کارکرد، Round Up و آبونمان را تحت تاثیر قرار می دهد و از این محل هزار میلیارد تومان از درآمدهای مخابرات می کاهد. صدری با بیان این که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به این حکم اعتراض کرده است، گفت: براساس ماده 91، این امکان وجود دارد که رییس دیوان عدالت اداری این حکم را به هیات عمومی ببرد. البته آنجا بیش از 100 قاضی حضور دارند و تغییر رای بسیار سخت است.
باید به اندازه ای افزایش یابد که بتواند هزینه هایی که در قالب مصوبات مختلف مثل بحث آبونمان پوشش دهد. درست است که باید تلاش کنیم ببریم بالا ولی باید مقداری افزایش یابد که هزینه ها را پوشش دهد.

 درآمدهای مخابارت امسال به 6200 میلیارد تومان می رسد
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان این که براساس پیش بینی ما درآمدهای مخابرات امسال به 6200 میلیارد تومان می رسد، گفت: این درآمد باید بیشتر از این هم باشد تا خانواده مخابرات تکانی بخورد.
وی درباره روش های افزایش درآمد توضیح داد: بیشترین تمرکز ما از یک سو روی سرویس های ارزش افزوده است. از سوی دیگر می خواهیم با شرکت های این حوزه از جمله با FCPها همکاری های تجاری را بیش از پیش گسترش دهیم.

 برنامه ویژه جذب کاربر فیبر نوری تا آخر مهر
صدری با بیان این که 1/5 میلیون ظرفیت برای واگذاری فیبر نوری ایجاد شده است، گفت: تا پایان سال باید 350 هزار پورت به مشترکان واگذار کنیم. مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: یکی از موارد مهم در واگذاری در جذب کاربر در این بخش، موضوع مودم بود که با یکی از شرکت های داخلی عضو سندیکای مخابارت به توافق رسیدیم و آنها متعهد شده اند 500 هزار مودم FTTH را در اختیار ما بگذارند. 
وی افزود: برای جذب کاربر در این بخش، تلاش کردیم سه مانع مدنظر مشترکان را برداریم. نخستین مانع هزینه های بالای کابل کشی داخل ساختمان است که به ویژه برای مشترکان خانگی گران بود. به همین دلیل تا پایان مهرماه کابل کشی به رایگان انجام می شود.
صدری ادامه داد: نکته دیگر این که قیمت مودم ها 550 هزار تومان است و ما تصمیم گرفتیم این مودم ها را به صورت اقساط یک ساله و حتی طولانی تر در اختیار مشترکان قرار دهیم. همچنین در صورتی که مشترکان سرویس های بلند مدت را ثبت نام کنند، مودم به رایگان در اختیارشان قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت مخابرات گفت: نکته بعدی این که تعرفه های استفاده از اینترنت روی فیبر را نیز کاهش داده ایم و اکنون مشترکان خانگی می توانند تنها با ماهی 40 هزار تومان سرویس بگیرند.
وی با بیان این که تعهد داده ایم ظرفیت در این بخش تا شهریور سال آینده به 5/2 میلیون پورت افزایش یابد گفت: البته باید برای مردم تفاوت فیبر و مدل های دیگر اینترنت توضیح داده شود. در این سرویس سرعت اینترنت بسیار بالاست و طبیعتا مصرف نیز افزایش می یابد. به همین دلیل ممکن است حجم کاربر زودتر از انتظارش به پایان برسد و ما را متهم به کم فروشی کنند. در حالی که خود فرد به خاطر سرعت زیاد، مصرف بیشتری هم داشته است. صدری ادامه داد: البته امکان خرید حجم اضافه هم برای مشترکان فراهم است.

 تعرفه اینترنت موبایل هم باید افزایش یابد
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان این که بین اینترنت ثابت و موبایل باید فاصله معنی داری برقرار شود گفت: اکنون تفاوت چندانی وجود ندارد و این موضوع به ضرر FCPها و مخابرات است.
صدری ادامه داد: زمانی که در رایتل هم بودم، به این موضوع اعتقاد داشتم که باید یک کف قیمتی برای اینترنت همراه در نظر گرفته شود. این موضوع را با سازمان تنظیم مقررات نیز در میان گذاشته ایم.

 آخرین وضعیت همگرایی شبکه همراه و ثابت
یکی از وعده های مدیرعامل جدید شرکت مخابرات ایران، تلاش برای هم گرایی شبکه همراه و ثابت و ارایه راهکارهای یکپارچه بوده است. صدری در این باره توضیح داد: جلساتی با همراه اول داشته ایم و همچنان روی بحث های مربوط به باندلینگ در حال کار هستیم. 
وی افزود: البته همکاری ما صرفا با همراه اول نیست و در رویکرد جدید مخابرات، با ایرانسل و رایتل نیز سرویس می دهیم و بخشی از زیرساخت هایشان را فراهم می کنیم. درواقع دیگر لازم نیست آنها برای استفاده از شبکه فیبر به سراغ سازمان آب یا سازمان برق بروند و ما برای همکاری آماده ایم.

 همکاری مخابرات با شرکت های خارجی در پی تحریم ها
صدری در پاسخ به این سوال که با توجه به تحریم ها، آیا هیچ کدام از شرکت های خارجی گفته اند که با مخابرات قطع همکاری می کنند گفت: بله دو شرکت به ما اعلام کرده اند که احتمالا مجبور به قطع همکاری اند ولی فعلا که این همکاری ادامه دارد.

 معرفی افراد خطاکار در ماجرای های جک کردن IPهای مخابرات 
مدیرعامل شرکت مخابرات درباره های جک کردن IPهای تلگرام نیز گفت: ما این موضوع را بررسی کردیم و با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افرادی که این کار را کرده بودند به مراجع ذی صلاح معرفی شده اند. 
وی درباره این که این کار سهوی بوده یا عمدی گفت: این موضوع را باید همان مراجع بررسی کنند.

 تجهیز هزار نقطه به  Public Wifi
صدری گفت: در بحث Public Wifi ما حدود 1000 نقطه را در برنامه داریم که 270 نقطه در سراسر کشور راه اندازی شده است و از این میان 200 نقطه را در نمایشگاه اعلام 
کرده ایم. 
وی افزود: برای سایر نقاط نیز مقدار زیادی از تجهیزات مورد نیاز خریداری شده و با نصب تجهیزات، سرویس دهی در این نقاط نیز آغاز می شود. هفته گذشته نیز استادیوم نقش جهان به عنوان نخستین استادیوم کشور به Public Wifi شرکت مخابرات ایران مجهز شد.

 حمایت از استارتاپ های داخلی
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان این که حمایت از استارتاپ ها در برنامه شرکت مخابرات ایران قرار دارد گفت: با هماهنگی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، یک فضای 500 متر مربعی را در مرکز فرد اسدی خالی کرده ایم تا در اختیار استارتاپ ها قرار گیرد.
وی افزود: یک سری از کسب و کارهای نوپای زیرمجموعه دانشگاه صنعتی شریف که با مشکل مکان مواجهند، قرار است در این مرکز مستقر شوند. صدری درباره حمایت از شبکه های اجتماعی نیز توضیح داد: در حالی که رگولاتوری به ما گفته بود تعرفه اینترنت این شبکه ها را برای کاربران، یک سوم نرخ عادی محاسبه کنیم، ما تخفیف بیشتری نیز درنظر گرفتیم و یک چهارم تعرفه با آنها حساب کردیم.
وی افزود: در بحث زیرساخت ها هم آماده همکاری هستیم و در صورت نیاز به خدمات دیتاسنتر، در حد مقدورات به آنها کمک خواهیم کرد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :