آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 252900
تاریخ انتشار : 10 بهمن 1397 9:34
تعداد بازدید : 6126

رئیس هیات مدیره شرکت توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات سیگما:

«سیگما» امن ترین پورتال سازمانی ایران است

شرکت فناوری اطلاعات سیگما، از جمله شرکت های قدیمی و فعال در زمینه نرم افزار و پورتال های سازمانی است. برای آشنایی با فعالیت ها و محصولات این شرکت با فریدون کاکاوند، رییس هیات مدیره سیگما گفت وگو کرده ایم.
undefined
لطفاً مختصری از سابقه شرکت و فعالیت های سیگما را بیان کنید:
شرکت توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات سیگما، با ۱۵ سال سابقه فعالیت و رتبه یک تولید و پشتیبانی نرم افزار و رتبه یک مشاوره شورای عالی انفورماتیک، یکی از شرکت های معتبر صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، در چهار حوزه پورتال های سازمانی، ایجاد زیرساخت های رایانش ابری، مشاوره مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارائه سرویس های مشاهده گزارش های رتبه بندی اعتباری است.
با توجه به تخصص و تسلط دکتر علی کاظمی، مدیرعامل و موسس مجموعه سیگما، بر حوزه امنیت و سابقه وی در مشاوره امنیت IT از زمان طرح تکفا، به جرات می توان گفت که پورتال سازمانی سیگما از بالاترین سطح امنیت برخوردار است و تنها شرکتی در سطح منطقه هستیم که تاکنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر هک شدن ارائه نشده و از حیث جامعیت قابلیت ها و امنیت، مورد استفاده بزرگ ترین شرکت ها، بانک ها و سازمان های دولتی و خصوصی کشور است.
همچنین از سال 93 فعالیت های مان را در زمینه ایجاد زیرساخت های رایانش ابری و OpenStack آغاز کرده ایم و هم اکنون به عنوان یکی از شرکت های مطرح این حوزه شناخته می شویم. 
در حوزه رایانش ابری مبتنی بر OpenStack شرکت سیگما دارای سه شریک اروپایی مطرح است و سرویس های جامع و متنوعی را در این خصوص ارائه می دهد.
سیگما همچنین با کسب رتبه یک شورای عالی انفورماتیک در ارائه خدمات مشاوره مدیریت در صنعت IT و همچنین اخذ گواهی CMC از موسسه معتبر بین المللی ICMCI (مجمع بین المللی موسسات مشاور مدیریت) و با توجه به سابقه حضور اعضای هیات مدیره شرکت در سمت مدیریت فناوری اطلاعات بانک های مختلف و همچنین مدیریت عامل و عضویت در هیات مدیره شرکت هایIT زیرمجموعه بانک ها، آماده ارائه تخصصی خدمات مشاوره مدیریت به سازمان ها، شرکت ها، بانک ها و موسسات اعتباری در حوزه فن آوری اطلاعات است.
جدیدترین حوزه فعالیت شرکت سیگما نیز ارائه خدمات سرویس های مشاهده گزارشات رتبه بندی اعتباری(MyCredit)  است.
در این خصوص شرکت سیگما با کسب نمایندگی از شرکت مشاوره رتبه بندی اعتباری ایران اقدام به ایجاد وبسایت، وب سرویس، اپلیکیشن موبایل و پنل های وبی ارائه گزارشات رتبه بندی اعتباری اشخاص حقیقی و حقوقی با پشتوانه پایگاه داده ای حاوی اطلاعات 35 میلیون شخص حقیقی و حقوقی کرده است.
 اگر بانک ها یا شرکت های فعال در این عرصه وارد همکاری با شما شوند چه منافع تضمین شده ای برای آن ها ایجاد خواهید کرد؟ برنامه شما و مشخصات خدمات و محصولات قابل ارائه به بانک ها چیست؟
همانطور که اشاره کردم در مورد پورتال سازمانی به جرات می توان اذعان داشت که تا این لحظه امن ترین نرم افزار پورتال کشور هستیم و با توجه به اهمیت بحث امنیت برای بانک ها و با توجه به گسترش بانکداری الکترونیکی و خدمات الکترونیکی بانک ها ما به عنوان امن ترین پورتال کشور می توانیم نیاز بانک ها و موسسات مالی کشور را پوشش دهیم.
لازم به ذکر است، پورتال سیگما علاوه بر امنیت از جامعیت کافی و لازم برای بهره برداری در بانک ها و موسسات مالی اعتباری برخوردار است و می تواند سطح وسیعی از نیازهای مشتریان را پوشش دهد. 
شرکت سیگما علاوه بر داشتن سابقه همکاری با سازمان ها و شرکت های بزرگ و بانک ها و کسب اعتبار مثبت از این حیث و اهتمام در به روز نگه داشتن دانش و تخصص مدیران، با عنایت به وجود دپارتمان مشاوره مدیریت فناوری اطلاعات به عنوان یکی از شرکت های باسابقه در این امر، متمایز از سایر رقبا که فقط به ارائه خدمات فنی بسنده می کنند، می تواند در خدمت مشتریان باشد.
همانطور که اشاره شد، شرکت سیگما موفق به دریافت مدرک CMC(گواهی معتبر بین المللی در حوزه مشاوره مدیریت)شده است.

 با توجه به توضیحاتی که در خصوص سرویس ابری  شرکت سیگما ارائه دادید، شما چه خدماتی در این زمینه می توانید به بانک ها ارائه کنید؟
همانگونه که استحضار دارید، دنیا چندین سال است که در خصوص مباحث مربوط به Cloud فعالیت دارد و ما با یک فاصله زمانی علمی و تکنولوژیک از دنیا در حال حرکت به این سمت هستیم.
به نظر ما بهترین روش برای شرکت های موجود و فعال در زمینه Cloud استفاده از تجارب جهانی و شرکت های پیشرو است. به همین دلیل شرکت سیگما مبادرت به انعقاد قرارداد همکاری با سه شرکت پیشرو و بزرگ اروپایی در این زمینه کرده و در همین راستا نسبت به تجهیز تیم مجرب و کارآمد و دارای سطح دانش مطلوب در داخل شرکت اقدام کرده ایم و امیدواریم بتوانیم با بهره گیری از توان تیم داخلی و تجارب شرکای اروپایی در زمینه طراحی و اجرای ابرهای عمومی و خصوصی در سطح قابل قبول و با کیفیت و امنیت بالا به سیستم بانکی ارائه کنیم.
 بنابراین می توانم بگویم که مزیت رقابتی ما نسبت به بقیه این است که مشخصاً از یک تیم درونی خیلی قوی استفاده می کنیم و همچنین از کمک پارتنر با تجربه و تمرین کرده خارجی بهره مندیم.
شعار همیشگی ما در سیگما این است که ما باید در ارائه خدمات و شناسایی نیاز مشتری همواره یک قدم از رقبا و حتی مشتری های مان جلوتر باشیم.

 آیا تا کنون با بانک خاصی قرار داد داشته اید و خروجی کار به چه صورت بوده است؟
بله ما با بانک های  سامان، صنعت و معدن و پارسیان قرارداد داریم و علاوه بر آن با شرکت هایی مثل خدمات انفورماتیک، تجارت الکترونیک پارسیان، کاشف و... نیز همکاری می کنیم. 

 نظرتان در خصوص فناوری بلاک چین چیست و آیا برنامه ای برای ارائه خدمات تحت آن دارید؟
بلاک چین در کنار فناوری های رایانش ابری،اینترنت چیزهاIoT))، روباتیک، یادگیری ماشینی، داده های عظیم (Big Data) ، هوش مصنوعی و واقعیت افزوده از کلیدی ترین فناوری های دهه پیش روست و از جمله کاربردهای آن می توان  به رای دادن، احراز هویت، حفاظت از مالکیت معنوی، نقل و انتقال پول و قراردادهای هوشمند و غیره اشاره کرد.  
رمز ارزها نیز یکی از مهم ترین کاربردهای بلاک چین است و از جمله نقاط قوت رمز ارزها این است که گمنام و جهانی هستند و مبادله آن ها بسیار راحت است. اما به دلیل این که پشتوانه مشخصی ندارند و هرروز یک رمز ارز جدید ارائه می شود، ممکن است ارزش آن یک مرتبه کاهش یا افزایش یابد که این موضوع از نقاط ضعف آن است. معمولا نهادهای حاکمیتی نیز از توسعه رمزارزها استقبال نمی کنند.
 آیا برگزاری های همایش هایی با رویکرد بانکداری به بهبود وضعیت فعلی و فعالان آن کمک می کند؟ 
همایش ها و رویدادهایی از این دست می تواند از چند منظر خوب و اثر گذار باشد. 
 برای ذی نفعان و اثرگذاران صنعت بانکی کشور فرصتی فراهم می آید تا در خصوص موضوعات مشخص و مرتبط به اتفاق آرا برسند، به استراتژی های مشترکی دست یابند، دغدغه های و دستاوردهای جدید در صنعت را به اشتراک گذارند و یا در خصوص مباحثی که تضارب و تضاد آرا در آنها وجود دارد به بحث و تبادل نظر بپردازند. قطعا ثمره این هم اندیشی می تواند تاثیری مطلوب بر فضای بانکداری و تصمیمات آینده این صنعت بگذارد.

 همان طور که می دانید نمایشگاه ها و همایش ها محل ارتباط گرفتن افراد است، نمایشگاه های داخلی کشور ما توانسته است افرادی که در سمینارها حضور دارند را ازلحاظ اطلاعاتی تأمین کند یا فقط محلی برای دیدو بازدید و بستن یک سری قرارداد توسط مدیران شرکت ها است؟
به نظر من همایش بانکداری الکترونیک مشخصاً خوب عمل کرده و شرکت هایی که حرفی برای گفتن دارند حضور موثری دارند. در همایش بانکداری الکترونیک افراد، شرکت ها و سازمان های تراز اول این حوزه همواره حضور داشته اند که این امر سبب کیفیت و اثرگذاری بالای این همایش شده است.

 از یک تا ده به این نوع همایش چه نمره ای می دهید؟
این همایش جزو بهترین همایش ها است و در حوزه بانکداری الکترونیک به آن نمره هشت می دهم.

 شما در همایش های دیگر هم شرکت کرده اید. آیا آن ها به قدرت همایش های بانکداری الکترونیک بوده اند؟
واقعیت این است که فضای کاری ما  فناوری اطلاعات است ولی گاهی برخی از همایش هایی مانند همایش های صنعت نفت را نیز به واسطه کار I T شرکت کرده و دیده ام که انتقال علمی خوبی در آن صورت می گیرد. 
لازم است متذکر شوم، صنعت بانکداری بسیار کلیدی و حساس است و نگاه به صنعت بانکداری شاید نسبت به صنایع دیگر دقیق تر و اصولی تر باشد. می توان گفت به دلیلی که برشمردم، همایش بانکداری الکترونیکی و محصولات مرتبط با آن و شرکت های فعال در این زمینه از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :