آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 252913
تاریخ انتشار : 10 بهمن 1397 16:13
تعداد بازدید : 299

کاهش چالش های ارزی با مقررات گذاری در حوزه تراکنش ها

قائم مقام بانک مرکزی عنوان کرد: به نظر می رسد تدوین و تصویب مقررات جدید در حوزه تراکنش های بانکی به عنوان بخشی از راه حل در چالش های ارزی و سفته بازی موفق بوده است.
undefined
ایبِنا- اکبر کمیجانی با تاکید بر اینکه دور روند بلاک چین و فین تک توانسته مواضع روشن و شفافی در حوزه پولی و بانکی ایجاد کند، ادامه داد: فین تک ها ارائه خدمات به مشتری نهایی را از انحصار خارج کرده و با استفاده از خدمات پایه، محصولاتی را به صورت سفارشی شده در اختیار مشتریان قرار می دهد.
وی با تاکید بر اینکه به نظر می رسد تدوین و تصویب مقررات جدید در حوزه تراکنش های بانکی به عنوان بخشی از راه حل در چالش های ارزی و سفته بازی موفق بوده است، گفت: از این رو تسری به سایر حوزه ها اجتناب ناپذیر خواهد بود و به این ترتیب شاهد اثرگذاری بر محیط مالی و پولی کشور به این واسطه هستیم.
قائم مقام بانک مرکزی گفت: خوشبختانه فناوری در حوزه رفع عدم تعادل ها، راه حل ارائه کرده و همانطور که فین تک ها رشد می کنند، مقررات نیز ظاهر شده و فناوری نظارتی هم شکل می گیرد.
وی با بیان اینکه اگر پدیده غیر قابل نظارت در حوزه پولی و مالی بوجود بیاید بلاک چین  به عنوان زیر ساخت مناسب مشکل را حل می کند، گفت: مقام ناظر باید باور کند که فناوری، معضل نبوده بلکه بخشی از راه حل است.
وی در ادامه اظهار داشت : مشکل بزرگ فعلی، شکاف قوه ابتکار است که باید برای حل آن راهکارهای تازه ای را در پیش بگیریم چرا که برای حل مسائل به وجود آمده نمی توان از راه حل های ساده استفاده کرد و برای به نتیجه رسیدن کارساز نیست و باید از راه حل های متفاوت و پیچیده استفاده کرد.کمیجانی در اظهار داشت: برای این که فناوری های نوین را درک کرد باید با نگاه توسعه ای با آن برخورد کرد که مستلزم تعامل با سیاست های نظارتی مقام ناظر است.وی افزود : برای نیل به اهداف فوق می بایست ابتدا مقام ناظر چارچوب ها و سیاست های روشنی برای آن مشخص و تدوین کند که باید در این مرحله از بیان جزییات خودداری شود و به اوصول های بنیادی پرداخته شود.
کمیجانی اعلام کرد : تدوین چارچوب و سیاست ها در سال جاری از سوی بانک مرکزی با شتاب بیشتری ادامه یافت به طوری که می توان به انتشار پیش نویس سیاست نامه بانک مرکزی در خصوص رمز ارزها، هویت سنجی در پرداخت های غیر حضوری از طریق شماره تلفن همراه و کدملی، تدوین استاندارهای جدید EMV، توسعه محصولات با فناوری های بلاک چین و سامانه «سپند» اشاره کرد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :