آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 253157
تاریخ انتشار : 17 بهمن 1397 12:34
تعداد بازدید : 142

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس اعلام کرد

راه اندازی سامانه «سیب» از سال 98

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: معاونت بهداشتی وزارت بهداشت از آغاز فعالیت سامانه یکپارچه بهداشت، «سیب» در سال 98 در استان های سراسر کشور خبر داد.
undefined
خانه ملت - حیدرعلی عابدی در تشریح دستورکار روز گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با حضور معاونان بهداشتی و درمان این وزارتخانه افزود: جلسه امروز کمیسیون بهداشت استماع گزارش معاونین بهداشتی و درمان وزارت بهداشت درخصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در جهت اجرایی کردن پرونده الکترونیکی سلامت، پزشک خانواده و سیستم ارجاع بود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: معاونت بهداشتی وزارت بهداشت درخصوص راه اندازی سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) گزارشاتی را ارائه کرد.
وی اظهار داشت: با راه​اندازی این سامانه که در راستای ارائه خدمات بهداشتی درمانی در قالب برنامه​ها و پروژه​های تحول نظام سلامت اجرا می​شود، تمام اطلاعات مربوط به خانوارها، نوع خدمات بهداشتی درمانی مورد نیاز در مراکز و پایگاه​های سلامت جامعه و خانه​های بهداشت در این سامانه وارد و ثبت می​شود و تمامی پوشه​های خانوار و دفاتر مربوط به خدمات و برنامه​های بهداشتی درمانی جمع ​آوری خواهد شد.
عابدی با بیان اینکه سامانه سیب در استان​های فارس و مازندران به صورت پایلوت درحال اجرا است، گفت: این سیستم به صورت کامل در این استان​ها اجرایی نشده بود، به همین دلیل نارضایتی​هایی را به همراه داشته است.
وی ادامه داد: بی​تردید اگر سیستم سریعتر کامل شود بسیاری از این نارضایتی ها رفع خواهد شد. وزارت بهداشت و درمان قول داده است، این سامانه از ابتدای سال 98 به صورت کامل در همه استان​های کشور اجرا شود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: اجرای کامل سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) نیازمند همکاری بیمه​های ایرانیان و تامین اجتماعی است تا از این قانون تبعیت کرده و با مطب​هایی که به این سامانه متصل نیستند قرارداد نبندند.
عابدی اظهار داشت: در ادامه جلسه درخصوص سیستم ارجاع نیز گزارشاتی ارائه کردند، در سیستم ارجاع افراد مستقیم نمی​توانند به متخصص مراجعه کنند، بنابر این بیماران ابتدا باید به پزشک خانواده مراجعه کرده و سپس در صورت تشخیص پزشک خانواده و بر اساس راهنمای بالینی و در صورت نیاز به پلی کلینیک​های تخصصی و بیمارستان​ها ارجاع داده شوند، در غیر این صورت بیمه هزینه آن را پرداخت نخواهد کرد.
این نماینده مردم در مجلس گفت: در حال حاضر بیمه هزینه افرادی را که مستقیم به متخصص مراجعه می​کنند را پرداخت می​کند، که هزینه بسیار سنگینی به وزارت بهداشت تحمیل می​کند. معاونین وزارت بهداشت در جلسه امروز قول رفع این خلاء را در سریع​ترین زمان ممکن دادند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: ممکن است پس از اجرای سیستم ارجاع نارضایتی​هایی به وجود بیاید، که این نارضایتی ناشی از عدم رسیدگی به نیاز واقعی بیماران نیست بلکه به دلیل انتظاراتی است که طی سال​های گذشته برای ​مردم به وجود آمده است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :