آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 253797
تاریخ انتشار : 7 اسفند 1397 10:49
تعداد بازدید : 260

حمایت اتحادیه شرکت‎های فنی و مهندسی و سندیکای تولیدکنندگان تجهیزات فناوری اطلاعات از «ائتلاف برای فردا»

انتخابات نهمین دوره هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاوری تهران روز شنبه یازدهم اسفندماه برگزار می شود. برای رقابت در این انتخابات، چند گروه و ائتلاف هم فکر تشکیل شده که یکی از آنها به طور ویژه برای صنف فاوا جذابیت دارد. گروه «ائتلاف برای فردا» که دروه هشتم انتخابات هیات نمایندگان اتاق تهران نیز عملکرد درخشانی داشت و 36 کرسی را از آن خود کرد، برای حضور در این انتخابات، نگاه ویژه ای به صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات داشته و از 40 عضو این ائتلاف، 7 عضو از صنعت فاوا در این گروه حضور دارند. همین نگاه ویژه موجب شده که گروه ها و تشکل های مختلف فاوا، از این ائتلاف انتخاباتی اعلام حمایت کنند.اتحادیه سراسری شرکت‎های فنی و مهندسی حفاظت الکترونیک و شبکه‎های ایمنی و سندیکای تولیدکنندگان تجهیزات فناوری اطلاعات نیز دو تشکلی هستند که ضمن حمایت از این ائتلاف، اهالی صنف را به حضور پای صندوق های رای در انتخابات اتاق و کمک به پیشبرد اقتصاد ملی کشور دعوت کرده است.
undefined
undefined
مسعود شنتیایی، رییس اتحادیه سراسری شرکت‎های فنی و مهندسی در گفت‌وگو با فناوران در این خصوص گفت: در اقتصاد تقسیم‎بندی‎های مختلفی وجود دارد، بطوری‎که یک فرد برای توسعه و قوی‎تر کردن کسب و کار، مجموعه‎ای بزرگتر مانند شرکت، موسسه یا بنگاه اقتصادی تشکیل می‎دهد. بنگاه‌ها  نیز برای اینکه قدرت چانه‌زنی خود را بالا ببرند، دور هم جمع می‌شوند و تشکل‌ها را تشکیل‌ می‌دهند.
وی افزود: به همین صورت، خود تشکل‌ها نیز برای هم‌افزایی و همکاری، نیازمند سازوکارهایی هستند که در کنار هم قرار بگیرند. 
شنتیایی گفت: در ایران سه مجموعه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن، اتاق اصناف و اتاق تعاون کار می‎کنند. در این میان اتاق اصناف اشخاص حقیقی هستند که به صورت انفرادی یا جمعی کسب و کاری در داخل شهرها دارند. اتاق تعاون هم متشکل از شرکت‎ها و موسسات تعاونی است. اتاق بازرگانی صنایع و معادن هم از شرکت‎های مختلف در حوزه‎های تخصصی به اضافه‎ تولیدکنندگان یا موسسات معدنی کشاورزی تشکیل می‌شود که مجموعه‎ اینها طبق ماده 91 قانون اجرای اصل 44 به عنوان نماینده بخش خصوصی تعریف شده و طبق قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و به خصوص ماده 5 آن، مسوولیت ساماندهی تشکل‎ها را به عهده گرفته است.
شنتیایی افزود: اتاق‎های بازرگانی فعال درسراسر کشور، اشخاص حقیقی و حقوقی را که دارای کارت بازرگانی و کارت عضویت هستند، به عنوان عضو می‌پذیرند که این اعضا در دوره‎های 4 ساله، باید نمایندگان خود را تعیین کنند که در مجموع هیات رئیسه هرکدام از اتاق‎ها به عنوان مشاوران سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه فعالیت می‏‎کنند.
رییس اتحادیه شرکت‎های فنی و مهندسی ادامه داد: در قوانین جدید بهبود فضای کسب و کار هم قوای سه‎گانه ملزمند که در هر تصمیم‎گیری در مورد اقتصاد که بر شرایط اقتصادی کسب و کارها تاثیرگذار است، از این اتاق‎ها مشورت بگیرند و از آنها نظرخواهی کنند و برای اینکه این نظرخواهی درست صورت بگیرد، نیاز به تشکیل جلسات و رسیدن به انسجام و اتفاق نظر وجود دارد. 
شنتیایی گفت: آنچه که برای ما اولویت تعامل دوسویه با قوای سه‎گانه در راستای حمایت از بخش خصوصی است که شاید هنوز بخوبی به سرانجام نرسیده است. نکته دیگر اینکه در شرایط اقتصادی فعلی ما به حمایت جدی از تولید و صنایع و اشتغال نیاز داریم که این اتفاق می‌تواند از طریق اتاق‌های بازرگانی با ارتباطات نظام‌مندی که وجود دارد، تامین شود.
وی افزود: خوشبختانه قانون نیز شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت را پیش‌بینی کرده که به اصلاح مقررات زاید کمک می‎کند. 
وی با بیان اینکه یکی دیگر از اولویت‌های امروز مبارزه با فساد است، افزود: متاسفانه در کشور فساد به حوزه‌های مختلف اقتصادی رسوخ کرده است و لازم است که با سوء استفاده برخی از افراد و نهادها، به طور جمعی برخورد شود که این مهم نیز از طریق اتاق‎ها امکان پذیر است. قانون هم برای این موضوع پیش‎بینی‎هایی کرده است. 
دلایل حمایت از «ائتلاف برای فردا»
شنتیایی گفت: از آنجا که اکثریت تشکل‎ها در استان تهران حضور دارند؛ توجه به ویژه به اتاق بازرگانی و صنایع معادن تهران برای ما اهمیت دارد.  بنابراین باید بتوانیم با حضور موثر در اتاق تهران،  وارد اتاق ایران شده و از اولویت‌هایی که ذکر شد دفاع و برای آنها برنامه‌ریزی و اقدام کنیم. 
وی افزود: با بررسی‌هایی که انجام دادیم، احساس‌مان این است که در «ائتلاف برای فردا»، افراد فعال و باسابقه خوبی وجود دارند.
وی با بیان اینکه در دوره قبل هم شخصا عضو ائتلاف برای فردا بودم، افزود: در دوره قبل راهیابی 36 نفر از این ائتلاف به هیات نمایندگان اتاق موجب شد که با وجود شرایط سخت فعالیت، بیشترین دستاوردها و نتایج کار حاصل شود که این نتیجه همدلی و وفاق اعضای این ائتلاف بود.
به همین دلیل با بررسی که بین گروه‎های مختلف انجام دادیم، هیات مدیره و اعضای اتحادیه به این نتیجه رسیدند که ائتلاف برای فردا جای مناسبی است برای دفاع از اقتصاد ملی و بخش خصوصی. 
وی افزود: احساس می‌کنیم که با حمایت و کمک به انتخاب اعضای ائتلاف برای فردا، هم‎کاری و هم‎افزایی مورد نیاز برای دستیابی به اهداف عالی اقتصاد ملی میسرتر و سهل‌تر خواهد بود.
این عضو هشتمین دوره هیات نمایندگان اتاق با بیان اینکه این دوره کاندیدای انتخابات نشده است، گفت: درست است که در این دوره نامزد انتخابات نشده‌ام؛ اما همچنان عضو ائتلاف برای فردا هستم. 
وی افزود: هدفم این بود که افراد جدید وارد شوند و به عنوان بازوی اجرایی ائتلاف حضور داشته باشند تا فضا برای جوانان و نیروهای جدید باز شود. ما هم با ارایه تجربیات خود و به منظور پیشبرد اهداف اتاق در کنار و همراه اعضای جدید خواهیم بود.
undefined
علی مسعودی، دبیرکل اتحادیه فنی و مهندسی نیز در خصوص انتخابات اتاق بازرگانی گفت: اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی کشور، خانه امن همه بخش خصوصی است و اینجا باید اعضای اتاق مسوولیت بپذیرند و زمام امور را در دست بگیرند و امور حوزه‎های مختلف اقتصادی را آنطور که شایسته و بایسته است، انجام دهند. همکاری و هم‎افزایی در این مسیر اتفاقی است که باید انجام شود تا کارها به نحو بهتری انجام شود.
وی افزود: اتحادیه سراسری در دوره قبل ضمن حمایت از ائتلاف برای فردا، مسعود شنتیایی را به عنوان نماینده تشکل در این ائتلاف برگزید. در این دوره هم، همه ائتلاف را نماینده خود می‎دانیم و خوشحالیم که در این ائتلاف صنعت فناوری اطلاعات نمایندگان مشخص و متعددی دارد.
به گفته مسعودی، تشکل‌ها باید با حضور در انتخابات اتاق بازرگانی در سرنوشت و مسیر اقتصاد ملی نقش آفرینی کنند و  در بخش‎ها و قسمت‎های مختلف در قامت اتاق، مطالبه‎گری بیشتری از سه قوه داشته باشند.
مسعوید همچنین با بیان اینکه دستاوردهای دوره هشتم هیات نمایندگان اتاق استان تهران منسجم‎تر از دوره‎های قبلی بود، گفت: امیدواریم که در دوره پیش‎رو نیز شاهد حرکت‎های ملموس‎تر برای بخش خصوصی واقعی باشیم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :