آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 254487
تاریخ انتشار : 25 اسفند 1397 11:31
تعداد بازدید : 307

بررسی فنی گوشی آنر ویو ۲۰ هوواوی

یک پرچمدار شیشه ای با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی

دوربین ۴۸ مگاپیکسلی، پردازنده ۷ نانومتری کرین ۹۸۰، طراحی بدون حاشیه و نمایشگر تمام صفحه، مجموع ویژگی هایی است که آنر ویو 20 را به یک گوشی قدرتمند تبدیل کرده است. آنر به عنوان زیر مجموعه هوواوی، از سال ۲۰۱۳ اقدام به تولید گوشی های اقتصادی کرد. بعد از سال ها این برند بسیار قدرتمند شده تا جایی که گوشی هایی در رده پرچمداران بزرگ دنیا می سازد. آنر ویو یکی از گوشی هایی است که امسال تولید و روانه بازار کرده است. این گوشی با توجه به ویژگی هایی که دارد، در رده پرچمداران قرار می گیرد. در ادامه به ویژگی های این گوشی می پردازیم.
undefined
ساحره چمنی
saherehchamani@
 طراحی
گوشی آنر ویو 20 هم همانند سایر گوشی‌های پرچمدار به جای طراحی و بدنه فلزی،  از فرمی شیشه‌ای تشکیل شده است. این فرم در عین حال که به زیبایی گوشی افزوده است، باعث شده تا با دستگاهی شکننده روبه‌رو باشیم.
لبه‌های خمیده و بدنه باریک، امکان در دست گرفتن گوشی را راحت‌ کرده است و در عین حال به زیبایی دستگاه افزوده است.
کلیدهای پاور و کنترل صدا در لبه سمت راست و درگاه سیم‌کارت در لبه‌ چپ ویو ۲۰ قرار گرفته است.

 نمایشگر
آنر ویو ۲۰ از نمایشگر IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۳۱۰ پیکسل پشتیبانی می‌کند.
نمایشگر 6/4 اینچی گوشی آنر حدود 85/7 درصد بخش رویی گوشی را پوشانده است. این نمایشگر وضوح مناسبی دارد و شفافیت تصویر آن در حد گوشی‌های پرچمدار است.

 دوربین
یکی از نقاط قوت گوشی آنر ویو ۲۰، دوربین ۴۸ مگاپیکسلی آن است. حسگر ۴۸ مگاپیکسلی IMX586 سونی روی این گوشی قرار گرفته و از لنزی با دیافراگم f/1.8‌ بهره می‌برد.
حسگر IMX586 از فیلتر رنگ Quad Bayer بهره می‌برد که امکان عکاسی در شب را با ثبت عکس‌های روشن‌تر و نیز بدون نویز فراهم می‌کند.
آنر ویو ۲۰ از دوربین دوگانه یا سه‌گانه با فواصل کانونی متفاوت برای زوم اپتیکال، خلق تصاویر پرتره یا گرفتن عکس‌های واید بهره نمی‌برد و درعوض، کنار دوربین ۴۸ مگاپیکسلی‌ این دستگاه حسگر TOF قرار گرفته است.
ماژول TOF امکان اسکن مدل سه‌بعدی اجسام، تشخیص عمق، پایش حرکت و ایجاد تغییر در ابعاد سوژه‌ دوربین را فراهم می‌کند. 
ویو ۲۰ با استفاده از حسگر TOF عمق را می‌سنجد و مرز بین سوژه و پس‌زمینه را تشخیص می‌دهد.
آنر ویو ۲۰ برای ثبت عکس‌های سلفی از دوربین ۲۵ مگاپیکسلی با لنز f/2.0‌ و فوکوس ثابت بهره می‌برد.
همچنین باید به قابلیت فیلم‌برداری آنر ویو ۲۰ اشاره کنیم که در بالاترین حالت، رزولوشن 4K با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه را ارایه می‌دهد.

 پردازنده
کرین ۹۸۰ نخستین پردازنده موبایل با لیتوگرافی ۷ نانومتری به‌حساب می‌آید که روی گوشی آنر ویو ۲۰ قرار گرفته است.
آنر ویو ۲۰ در سه نسخه با حافظه رم LPDDR4X و حافظه ذخیره‌سازی داخلی ۶ / ۱۲۸ یا ۸ / ۱۲۸ یا ۸ / ۲۵۶ گیگابایت در سراسر دنیا عرضه می‌شود؛ اما درگاه کارت حافظه‌ای برای ارتقای حافظه ذخیره‌سازی آن وجود ندارد. 

 باتری
باتری چهار هزار میلی‌آمپرساعتی آنر ویو ۲۰ در کنار نمایشگر +FHD و پردازنده بهینه کرین ۹۸۰ شارژدهی بسیار خوبی دارد؛ این گوشی در حالت شارژ کامل ۱۳۰ ساعت پخش موسیقی و ۱۵ ساعت پخش فیلم و ۲۵ ساعت تماس 3G را پشتیبانی می‌کند.

 نقاط قوت
گوشی آنر ویو ۲۰ با توجه به باتری ۴ هزار میلی‌آمپری از شارژدهی طولانی‌ بهره می‌برد. از سوی دیگر عملکرد سریع دستگاه و دوربین قدرتمند از بهترین ویژگی‌های این دستگاه به شمار می‌‌رود. در کنار این ویژگی‌ها نمی‌توان طراحی زیبای آنر ویو را فراموش کرد.

 نقاط ضعف
نبود استانداردهای لازم برای مقاومت دربرابر آب و نداشتن قابلیت شارژ بی‌سیم را می‌توان نقاط ضعف این دستگاه دانست.

 کلام آخر
به جرات می‌توان آنر ویو ۲۰ را بهترین محصول آنر تاکنون دانست. پردازنده قدرتمند کرین ۹۸۰ و شارژدهی طولانی‌ مدت باتری و دوربین توانمند از آنر ویو ۲۰ یک دستگاه قدرتمند ساخته و این گوشی ۵۷۰ یورویی را به رقیبی برای سایر محصولات پرچم‌دار تبدیل می‌کند.
این گوشی هم‌اکنون با قیمتی حدود 7/5 میلیون تومان در بازار موجود است که البته با توجه به بالا رفتن قیمت دلار و نوسان ارز، این قیمت متغیر است.
امتیاز فناوران به این محصول 9 از 10


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :