آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 256196
تاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1398 11:53
تعداد بازدید : 117

راهکارهای جدید فناورانه حوزه آموزش ارایه شد

سیزدهمین جلد از کتاب بررسی تجربیات جهانی شرکت های استارتاپی منتشر شد که این جلد به شرکت های استارتاپ در حوزه آموزش اختصاص دارد. ارائه راهکارهای جدید فناورانه حوزه آموزش یکی از بخش های این کتاب است.
undefined
معاونت علمی ریاست جمهوری - پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انتشار سیزدهمین جلد از کتاب «بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپی» خبر داد و بیان کرد: این جلد به شرکت‌های استارتاپ در حوزه آموزش اختصاص دارد. در این حوزه، فعالیت‌های استارتاپی خوبی در کشور شکل گرفته است که این کتاب و بررسی تجربیات جهانی در این حوزه می تواند مسیر را برای آنها هموارتر کند.
کرمی ادامه داد: یکی از اهداف عمده نظام‌های آموزشی، تربیت متخصصان برای رفع نیازهای شغلی در حوزه‌های مختلف است. در عصر جدید و با ظهور فناوری‌ها و توسعه نوآوری در صنایع شاهد ایجاد تغییرات قابل توجه در بخش‌ها و حوزه‌های کسب و کار هستیم که هر یک نیازمندی‌های شغلی و مهارتی خاصی را طلب می کنند. این نیازها به سرعت در حال تغییر هستند و این امر به تحول و انعطاف در محتوا، ابزار و فضای نظام آموزشی دارد.
رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین عنوان کرد: با توجه به اینکه اکنون افراد فعال در جامعه نسبت به سال‌های گذشته در سنین پایین تری قرار دارند، توسعه مهارت‌های زندگی، ارتقاء سواد هزاره سوم و شکوفایی هوش هیجانی افراد یکی از اهداف نظام آموزشی است. در حال حاضر با حضور بسترهای اجتماعی و نقش آفرینی فناوری در زندگی انسان‌ها زمینه برای بکارگیری این فناوری‌ها و ابزارها در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و تجهیز به دانش هزاره سوم مهیا است.
کرمی در ادامه به بخش‌های این کتاب پرداخت و گفت: پیشران‌های تحول در نظام آموزشی، روندهای جدید فناورانه حوزه آموزش، چالش‌ها و فرصت‌های کلیدی حوزه آموزش، زنجیره فعالیت در استارتاپ‌های حوزه آموزش و توسعه مهارت‌های شغلی و حرفه ای را از موارد مطرح شده در این کتاب است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :