آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 257059
تاریخ انتشار : 28 خرداد 1398 12:6
تعداد بازدید : 149

جزییات بسته حمایتی صندوق نوآوری از استارتاپ ها

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ما در صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای حل مسائل اولویت دار کشور اقدام می کنیم که این حوزه ها شامل انرژی های خورشیدی، آب و پسماندها هستند.
undefined
مهر- سیاوش ملکی فر، امروز در نشستی خبری از برنامه صندوق در راستای حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان خبر داد.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: در مرحله اول استارتاپ ها از طریق کانال و مجرای شتاب دهنده های دانش بنیان مورد حمایت قرار می گیرند.
ملکی فر با بیان اینکه همچنین تسهیلاتی به استارتاپ ها برای ورود به بازار سرمایه اختصاص می یابد، گفت: این تسهیلات کم بهره و قرض الحسنه هستند.
وی در خصوص تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برای استقرار استارتاپ ها گفت: تامین ۷۰ درصد ودیعه رهن فضای استقرار، تسهیلات با نرخ ترجیحی برای آماده سازی و تجهیز برای فضای استقرار، تسهیلات قرض الحسنه برای تامین سرمایه بذری، ارایه خدمات توانمندسازی بلاعوض و سرمایه گذاری از جمله تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برای استارتاپ ها به شمار می رود؛ این فضای استقرار تا ۵ سال بدون وثیقه و بهره از سوی صندوق تامین خواهد شد.
ملکی فر تصریح کرد: همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات بازسازی و آماده سازی را به شتاب دهنده ها و استارتاپ ها اعطا می کند و از سویی اگر شتاب دهنده ای علاقه مند به خرید فضای استقرار باشد تسهیلاتی به آنها اعطا خواهد شد.
وی تاکید کرد: برای تامین فضای استقرار شتاب دهنده ها و استارتاپ ها با شهرداری ها و سایر نهادها همکاری کرده ایم به عنوان مثال با استانداری یزد و سازمان میراث فرهنگی استان مذاکراتی داشته ایم تا فضای وسیعی را برای شتاب دهنده های این استان فراهم سازند.
وی با بیان اینکه استارتاپ ها به مدت شش ماه تا یک سال تحت حمایت شتاب دهنده ها هستند، گفت: این شتاب دهنده ها می توانند به واسطه صندوق پژوهش و فناوری به استارتاپ ها تسهیلات حمایتی اعطا کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان تسهیلات اعطای از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به صندوق های پژوهش و فناوری گفت: تاکنون ۲۶۹ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ ترجیحی در اختیار صندوق های پژوهش و فناوری قرار گرفته که این صندوق ها می توانند از این میزان بودجه در اختیار استارتاپ ها قرار دهند.
وی با بیان اینکه به این واسطه استارتاپ ها از کانال صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت می شوند، گفت: تامین سرمایه خطرپذیر شتاب دهنده های دانش بنیان از طریق صندوق های پژوهش و فناوری به صورت ارائه تسهیلات قرض الحسنه ۴ درصدی است.
به گفته وی این تسهیلات برای تامین سرمایه بذری استارتاپ ها هستند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: اینگونه بستر حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان به واسطه صندوق های پژوهش و فناوری فراهم می شود.
وی ادامه داد: ما درصدد هستیم رویدادهایی را برای تبادل و همکاری طرفین استارتاپ و صنایع فراهم سازیم، به عنوان مثال رویداد سه روزه ای را با سازمان فضایی و ۲۰۰ استارتاپ برگزار کردیم تا سرمایه گذاران در آن رویداد با استارتاپ ها در خصوص ایجاد بازار به مذاکره بپردازند.
وی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی ها بنا داریم ۱۰ رویداد تبادل فناوری را با شهرداری برگزار کنیم، گفت: تاکنون دو رویداد در حوزه پسماندها و آتش نشانی برگزار شده و تا پایان سال ۸ رویداد دیگر برگزار می شود.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی از دیگر برنامه های صندوق کمک به توسعه محصولات دانش بنیان است گفت: ما طبق برنامه ریزی ها بسته هایی را برای بهتر صادر کردن محصولات دانش بنیان برای شرکت ها در نظر گرفته ایم و با تمام توان و ابزارهای مالی کمک می کنیم این اتفاق رخ دهد.
ملکی فر تاکید کرد: تا سقف ۶۰ میلیون تومان می توانیم برای هر شرکت کمک بلاعوض اختصاص دهیم که در نمایشگاه های خارجی شرکت کنند.
وی تاکید کرد: همچنین این شرکت های دانش بنیان می توانند برای بازدید از نمایشگاه های خارجی تا سقف ۱۰ میلیون تومان از صندوق های نوآوری و شکوفایی کمک بلاعوض دریافت کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: حمایت از اعزام و پذیرش هیات های تجاری به قصد مذاکره با شرکت های دانش بنیان از برنامه های صندوق نوآوری و شکوفایی محسوب می شود مشروط به اینکه حداقل ۵ شرکت در این هیات ها حضور داشته باشند.
وی با بیان اینکه تحریم ها و نوسانات ارزی به رقابت پذیری صنایع بزرگ کشور کمک می کند گفت: در تلاش هستیم شرکت های بزرگ را به واسطه شرکت های دانش بنیان متصل کنیم.
وی با بیان اینکه ما در صندوق نوآوری و شکوفایی برنامه های برای توسعه فناوری های اولویت دار در کشور داریم، گفت: درصدد هستیم ابزارهای مالی و غیرمالی برای حوزه های اولویت دار مانند انرژی خورشیدی، پسماندها و آب به واسطه فناوری را فراهم کنیم.
وی تاکید کرد: همچنین برنامه های ویژه ای برای مناطق محروم داریم که در راستای توانمندسازی شرکت های دانش بنیان این مناطق هستند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه از اقدامات صندوق نوآوری و شکوفایی عارضه یابی کسب و کار شرکت های دانش بنیان است، گفت: این موضوع در حوزه توانمندسازی شرکت های دانش بنیان است که همچون پزشک خانواده کسب و کار شرکت های دانش بنیان را ویزیت می کند.
ملکی فر با بیان اینکه صندوق لیستی از ۱۵ نمونه از استانداردهای محصولات دانش بنیان را تهیه کرده که این قابل تکمیل شدن است و شرکت ها می توانند برای دریافت استانداردها از صندوق نوآوری و شکوفایی مشاوره بگیرند، افزود: شرکت هایی که مجوز و تاییدیه هایی دارند می توانند از این خدمات مشاوره ای بهره مند شوند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :