آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 262481
تاریخ انتشار : 23 مهر 1398 12:4
تعداد بازدید : 749

استارت آپ ها همچنان ظرفیت اشتغال زایی دارند

در بیست و پنجمین نشست علمی «دوشنبه های فرهنگی اجتماعی» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اکبر هاشمی، پژوهشگر حوزه استارت آپ ها درباره رویکرد این حوزه به مسائل فرهنگی و اجتماعی پرداخت و این حوزه را بستر دست نخورده ای برای توسعه سریع میزان اشتغالزایی در ایران دانست.
undefined

فناوران- اکبر هاشمی درباره رویکرد این حوزه به مسائل فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: مشاغل سنتی، عموماً با هدف تامین سود و منافع شخصی راه اندازی می شوند اما استارت آپ ها در وهله نخست به این موضوع فکر می کنند که چه مسئله ای از جامعه را می توانند حل کنند و این رویکرد، ناشی از «تعهد فراتر از خود» برای کسانی است که استارت آپ ها را تاسیس می کنند.هاشمی افزود: چهار شاخص را برای استارت آپ ها می توانیم نام ببریم: اول؛ ایده نو که بتواند مسئله ای را حل کند. دوم؛ حتماً با هزینه و سرمایه کم شروع شود تا اگر با شکست مواجه شد سرمایه گذار یا استارت تاپیست آسیب چندانی نبیند. سوم؛ مقیاس پذیر باشد و چهارم؛ باید سریعاً رشد کند.
او تاکید کرد: استارت آپ ها ابتدا جامعه مخاطب را می سنجند و سپس برای جذب سرمایه گذار، برنامه ریزی می کنند و اغلبِ سرمایه گذاران اولیه این حوزه را با عنوان «فرشتگان نجات» می شناسند.
منبع: ایلنا 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :