پیتزای روبات پز را در نمایشگاه CES 2020 بخورید
در نمایشگاه CES2020 میلادی بازدیدکنندگان می توانند پیتزای روبات پز بخورند. در این نمایشگاه یک سیستم روباتیک و خودکار نمایش داده می شود که در هر ساعت ۳۰۰ پیتزا می پزد.
فناوران- شرکت خدماتی Centerplate از Picnic(تهیه کننده فناوری های صنعتی غذایی) خواسته تا سیستم تهیه غذای روباتیک و خودکاری را فراهم کند که می تواند در یک ساعت ۳۰۰ پیتزا در نمایشگاه بپزد. این سیستم در اصل برای تولید انبوه پیتزا ابداع شده است. سیستم تولید غذای خودکار شرکت Picnic در ماه اکتبر در استادیوم«تی موبایل پارک» سیاتل آزمایش شد. این سیستم ماژولی است و فضای زیادی اشغال نمی کند. همچنین با استفاده از یادگیری عمیق خود را با وظایف و محیطش تطبیق می دهد. به گفته شرکت پیک نیک استفاده از سیستم تولید غذای مذکور نیازمند آموزش اندکی است و طوری طراحی شده تا علاوه بر پیتزا انواع غذاهای دیگر از جمله نان، ترتیلا و غیره را تهیه کند.
پیک نیک معتقد است این سیستم خودکار برای مغازه های کوچک، فروشگاه های زنجیره ای، رستوران های مجازی و آشپزخانه های بیرون بر مناسب است.
نمایشگاه CES2020روز هفتم ژانویه آینده آغاز می شود.
منبع: مهر