آی تی من- وال استریت ژرنال گزارشی از دست داشتن معشوقه جف بزوس در انتشار اطلاعات گوشی ثروتمندترین مرد دنیا، منتشر کرده است. گزارش ها حاکی از آن است که معشوقه جف بزوس، لورن سانچز اطلاعاتی درباره رابطه خود را با برادرش مایکل سانچز به اشتراک گذاشته و وی این اطلاعات را در اختیار نشریه National Enquirer در ازای دریافت مبلغی قرار داده است.
این خبرها در حالی منتشر می شود که پیشتر انگشت اتهام به سوی شاهزاده سعودی نشانه رفته بود و گفته می شد اوایل سال ۲۰۱۸ محمد بن سلمان به آمریکا سفر می کند تا خود را به عنوان یک شاهزاده اصلاح طلب و جهان گرا نشان دهد.
در یکی از روزهای سفر به خانه تهیه کننده معروف آمریکایی، برایان گریزر، دعوت شد. در این مهمانی جف بزوس هم حضور داشت و شاهزاده سعودی شماره موبایل خود را با جف بزوس رد و بدل کردند و اولین پیام های واتساپی بین این دو رد و بدل شد.
شاهزاده بن سلمان پیامی حاوی یک فایل ویدیویی رمزگذاری شده برای جف بزوس ارسال کرده به نظر می رسد یک تبلیغ ویدیویی به زبان عربی است. پس از دریافت این پیام، میزان دیتای رد و بدل شده توسط گوشی بزوس به شکل عجیبی افزایش می یابد.
۶ ماه بعد و دقیقا دو هفته پس از قتل جمال خاشقچی کمپینی در عربستان سعودی علیه جف بزوس به راه می افتد و از موضوع مالکیت وی به عنوان مدیرعامل واشنگتن پست پرده برداری شد. به این ترتیب بود که موضوع قتل روزنامه نگار عربستانی به شاهزاده سعودی ربط پیدا کرد.
چندی بعد شاهزاده سعودی دوباره متنی با این عنوان برای بزوس ارسال می کند:
«بحث کردن با یک زن همانند خواندن توافق نامه لایسنس نرم افزاری است که در نهایت باید روی کلید موافقم کلیک کنی.»
این متن همچنین حاوی تصویری از لورن سانچز (زنی که با جف بزوس ارتباط دارد) است. به این ترتیب محققان معتقدند که شاهزاده سعودی به اطلاعات گوشی جف بزوس دسترسی داشته است.
حتی پس از انتشار خبر جدایی جف بزوس از همسرش، خبرگزاری نشنال اینکوایرر درباره ارتباط بزوس با لورن سانچز خبر می دهد. در این گزارش همچنین اعلام شده که تصاویری از این دو فرد در اختیار این خبرگزاری است که به دلیل غیراخلاقی بودن، نمی توانند آنها را منتشر کنند.
در همین حال بزوس از کمپین عربستان علیه خودش متوجه می شود و در همین حال دوباره پیامی از شاهزاده سعودی مبنی بر اینکه این قضایا ربطی به بن سلمان ندارد، دریافت می کند.
اما جف بزوس با تیم امنیتی خود موضوع را بررسی می کند و در نهایت به این نتیجه می رسند که موبایل وی قطعا توسط سعودی ها هک شده است. در همین حالا بارها جف بزوس از سوی عربستان سعود تهدید می شود.
از میان همه رسانه های معروف جهان، گاردین در گزارشی به هک گوشی جف بزوس توسط عربستان سعودی می پردازد و مدعی می شود این موضوع به وسیله فایل ویدیویی رمزگزاری شده صورت گرفته است.
هشدار به داماد ترامپ
اما در خبر دیگری، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور اعدام های فراقانونی به کسانی که با ولیعهد سعودی در ارتباط بوده یا هستند هشدار داد جهت جلوگیری از هک شدن، هرچه سریع تر تلفن های همراه خود را تعویض کنند.
به گزارش فارس، «اگنس کالامارد» نماینده ویژه سازمان ملل در امور اعدام های فراقانونی به «جرد کوشنر» داماد رئیس جمهور آمریکا درخصوص هک شدن توسط «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی هشدار داد.
به نوشته روزنامه «تلگراف»، کالامارد روز جمعه در مصاحبه ای گفت: «امیدوارم داماد ترامپ و هرکس دیگری در حال حاضر در حال تعویض تلفن همراهش باشد، آن را چک کند و با بهترین متخصصان امنیت سایبری در تماس باشد تا بتوانیم همه جنبه های راهبردها و سیاست های هک کردن را بفهمیم».
گفته می شود کوشنر از سال ۲۰۱۷ از طریق پیام رسان «واتس اپ» با بن سلمان در ارتباط است. حتی «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس نیز زمانی که وزیر امور خارجه این کشور بود با این ولیعهد سعودی در ارتباط بود.
به گزارش روزنامه «گاردین»، شخص بن سلمان با ارسال یک پیغام در واتس اَپ به تلفن بزوس که ثروتمندترین مرد جهان است، تلفن او را هک کرد. پیغامی که ولی عهد سعودی ارسال کرده حاوی یک فایل ویدئویی بوده که در آن یک ویروس مخفی وجود داشت.
علاوه بر این، «گاردین» پیش تر نیز در گزارش دیگری، شرکت صهیونیستی NSO را عامل نفوذ به تلفن های همراه ده ها تن از مقامات پاکستانی دانسته بود.
کشف این نفوذ سایبری، در ماه می (اردیبهشت) امسال، موجب شد پیام رسان واتس اپ ماه اکتبر (مهر) شکایتی را علیه شرکت NSO تنظیم کرده و آن را به «دسترسی بدون اجازه و آزار رسانی» متهم کرد.
در مقابل، این شرکت صهیونیستی ضمن رد اتهام های مطرح شده، تأکید کرد که از تکنولوژی هایی که در اختیار دارد تنها برای کمک به نهادهای اعمال قانون در نقاط مختلف جهان برای مقابله با مجرمین، تروریست ها و آزار کودکان استفاده می کند.
با این حال حمله سایبری انجام شده علیه مقامات پاکستانی نشان می دهد که چگونه بدافزار شرکت NSO با نام «پگاسوس» توانسته برای «جاسوسی دولتی بر دولت دیگر» مورد استفاده
قرار گیرد.