آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 267233
تاریخ انتشار : 24 فروردین 1399 16:54
تعداد بازدید : 4787

وزیر ارتباطات: ۸۰۰ میلیون شغل در دنیا از بین می رود

وزیر ارتباطات گفت: ظرفیت فروش اینترنتی در کشور پیش از شیوع کرونا از نظر ریالی، نزدیک به ۳ ونیم درصد فروش خرد کشور در فضای مجازی بود، اما به ۷ درصد رسیده است.
undefined

فناوران - برنامه  انعکاس  با موضوع بررسی بازتاب کرونا در رسانه در ارتباط تلفنی با محمدجواد آذری جهرمی ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روانه آنتن رادیو گفت وگو شد.
آذری جهرمی به تشریح وضع مصرف اینترنت پس از شیوع کرونا پرداخت و اظهار کرد: شیوع کرونا سبب خانه نشینی مردم شده است و شبکه های ارتباطی و اجتماعی در بسیاری از کشور های دنیا در آغاز این پدیده با تکمیل شدن ظرفیت مسیر های ارتباطی مواجه شده اند.
وی افزود: بر اساس یک گزارش پهنای باند مصرفی در ایران توسط مردم با رشد قابل توجهی روبرو بوده و تقریبا نسبت به اول اسفند ترافیک عبوری از شبکه ۲ و نیم برابر شده است.
به گفته وی میزان رشد در شبکه خانگی بیشتر و گوشی تلفن همراه کمتر از سایر بخش ها بوده است، اما با این حال شاهد رشد ۷۰ درصدی در شبکه و دیتای موبایل بوده ایم. ظرفیت فروش اینترنتی در کشور پیش از موضوع اپیدمی کرونا از نظر ریالی، نزدیک به ۳ ونیم درصد فروش خرد کشور در فضای مجازی بود، اما امروز به ۷ درصد رسیده و در حال رشد است.
آذری جهرمی گفت: تحول اقتصاد دیجیتال پس از کرونا رخ خواهد داد و ۸۰۰ میلیون شغل در دنیا از بین خواهد رفت و مشاغل جدیدی ایجاد خواهد شد که ما باید خود را آماده کنیم.
وی به دلایل افزایش مصرف اینترنت پرداخت و گفت: دلیل این گرایش، سرگرمی، انجام بخشی از کار ها مانند خرید و آموزش درس دانشگاهی به صورت مجازی است. تا جایی که در روز سه شنبه یک درصد از ترافیک کل شبکه به کلاس های آموزشی دانشگاه ها اختصاص داشت.
آذری جهرمی در بخش دیگری از این مصاحبه تلفنی، فضای مجازی را یک فرصت بی نظیر برای عبور و تحمل کشور در شرایط کرونا توصیف کرد و گفت: این رخداد را می توان یک آزمون برای سنجش وضعیت رسانه، شناسایی خلا های آن و چگونگی مدیریت این مشکلات دانست. در واقع این روز ها فرصت خوبی بود تا نحوه مواجهه با فضای مجازی را ببینیم، برای آن برنامه ریزی کنیم و بیشتر بر آن مسلط شویم.
وی با تاکید بر اینکه فضای مجازی بسیار گسترده است لزوما با رسانه یکی نیست، گفت: در این شرایط که یک رخداد همگانی رخ داده است، توجه همه مردم به رسانه ها و اخبار بسیار شدید شده است. در واقع در این وضعیت همه اخبار از سودجویان بازار تا برداشت های سیاسی برای منحرف و مشوش کردن ذهن مردم مورد توجه قرار می گیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در هفته نخست شیوع ویروس کرونا شاهد یک فضای مدیریت نشده در حوزه رسانه بودیم چراکه مسوولان در حوزه اطلاع رسانی به خوبی با نحوه مواجه با اخبار فضای مجازی آموزش ندیده نبودند، هر شخص و سازمان به زعم خود اقدام به اطلاع رسانی و انتشار آمار می کرد و از نگاه خود موضوع را بررسی می کرد که با این اخبار متناقض که با نگاه ها و دیدگاه های مختلف طرح می شد، مرجعیت رسمی زیر سوال می رفت و به نگرانی ها دامن می زد. خوشبختانه به مرور زمان کار های بسیار خوبی برای اطلاع رسانی انجام شد.
منبع: صدا و سیما


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :