آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 267238
تاریخ انتشار : 24 فروردین 1399 17:6
تعداد بازدید : 4708

برنامه های حمایتی صندوق نوآوری برای جهش تولید اعلام شد

معاون صندوق نوآوری و شکوفایی برنامه های حمایتی این صندوق را برای تحقق «جهش تولید» اعلام کرد و گفت: هدف ما در سال پیش رو اعطای۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت های دانش بنیان است.
undefined

فناوران- روح الله ذوالفقاری در خصوص برنامه های صندوق نوآوری در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید» با بیان اینکه شعار سال تبلوری از جهت گیری اقتصادی کشور است، گفت: جهش جزء مشخصات ذاتی کسب و کارهای نوآورانه و فناورانه است و صندوق نوآوری و شکوفایی در اجرای این شعار پیشگام بوده است چراکه در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، رشد بیش از ۱۰ برابری ارایه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در این صندوق شاهد بودیم.
وی با بیان عملکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۹۸ گفت: توانستیم ظرف یک سال ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت های دانش بنیان پرداخت کنیم که این، جهش قابل ملاحظه و چشمگیری بوده که در اکوسیستم دانش بنیان به وجود آمده است. علاوه بر این ۱,۳۰۰ میلیارد تومان ضمانت نامه برای تضمین و تسهیل معاملات شرکت های دانش بنیان صادر شده است که این شرکت ها به واسطه آن قراردادهای مختلفی را با صنایع بزرگ و دستگاه های اجرایی منعقد و بخش زیادی از نیازمندی های کشور را تأمین کرده اند.
ذوالفقاری با بیان دیگر اقدامات صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه سرمایه گذاری و کمک های بلاعوض گفت: در سال ۹۸ بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه های خطرپذیر دانش بنیان انجام داده ایم و کمک های بلاعوض متنوعی را به منظور تقویت توان مدیریت کسب و کار، در قالب برنامه های مختلف از جمله شرکت در نمایشگاه ها، مشاوره، آموزش، عارضه یابی و غیره به شرکت های دانش بنیان ارایه کرده ایم.
وی افزود: به منظور نزدیک کردن طرفین عرضه و تقاضا، ایجاد رونق در بازار محصولات دانش بنیان و تجاری سازی آن ها، مجموعه رویدادهایی با حضور بیش از ۹۹ سازمان و صنعت بزرگ خریدار این محصولات و ۹۳۶ شرکت دانش بنیان برگزار که منجر به عقد حدود ۵ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه و قرارداد شده است.
ذوالفقاری گفت: در سال گذشته موفق شدیم حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان به فروش شرکت های دانش بنیان کمک کنیم و از آن جایی که محصولات دانش بنیان عموماً دارای مشابه وارداتی هستند، این اقدام باعث شد، شرکت ها ضمن فروش کالاهای خود مانع از خروج ارز از کشور شوند.
 کمک به اشتغال فارغ التحصیلان در شرکت های دانش بنیان
ذوالفقاری افزود: اقدامات مؤثر و چشمگیر صندوق ضمن ایجاد ۳ هزار اشتغال جدید، باعث تثبیت اشتغال ۳۰ هزار نفر در شرکت های دانش بنیان شد و برنامه داریم با گسترش فعالیت های صندوق در سال جدید اتفاقات مؤثرتر و بزرگ تری در این زمینه انجام دهیم و امیدواریم ثمرات اقدامات سال ۹۸ را نیز در سال ۹۹ شاهد باشیم.
 برنامه ریزی های «جهش تولیدی» در صندوق نوآوری و شکوفایی
به گفته معاون برنامه ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی، در این صندوق به جهش انجام شده در سال ۹۸ قناعت نخواهد شد از این رو بنا داریم در سال ۹۹ نیز جهش قابل ملاحظه ای در ارایه خدمات داشته باشیم و بر این اساس برنامه ریزی منسجمی انجام داده ایم.
 اعطای تسهیلات بیش از ۴ هزار میلیارد تومانی
ذوالفقاری گفت: هدف ما در سال پیش رو اعطای ۴,۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت های دانش بنیان است، که این می تواند جهشی در راستای تولید در شرکت های دانش بنیان باشد.
وی با تاکید بر اینکه این میزان تسهیلات مستقیما در رشد تولید شرکت ها تاثیرگذار است، اظهار کرد: تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی از ابتدای چرخه عمر یک محصول تا نمونه اولیه، راه اندازی خط تولید، ورود به بازار، سرمایه در گردش برای تولید و تأمین مالی طرف خریدار را شامل می شود.
 سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه های پر ریسک
ذوالفقاری با بیان دیگر برنامه های پیشرو در صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار سال ۹۹ گفت: برنامه ریزی ما اختصاص بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه های خطرپذیر و پر ریسک است و سرویس های متنوعی برای جذب صاحبان سرمایه پیش بینی کرده ایم تا تضمینی برای سرمایه گذاری در بخش دانش بنیان باشند؛ در واقع خدمات به گونه ای طراحی شده اند که در صورت سود آور بودن کسب و کار، سود حاصله نصیب سرمایه گذاران خواهد شد و اگر زیان به وجود آمد صندوق نوآوری و شکوفایی آن را پوشش داده و ریسک سرمایه گذاری را کاهش می دهد.
 حمایت از پژوهش در زمینه فناوری های نوظهور
معاون برنامه ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: یکی از برنامه های صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۹۹ حمایت از انجام فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی توسط شرکت های دانش بنیان است.
وی در این خصوص توضیح داد: این حمایت در قالب کمک بلاعوض و به منظور تقویت همکاری شرکت های دانش بنیان و مراکز دانشگاهی و پژوهشی تحت عنوان کمک هزینه تحقیق و توسعه انجام خواهد شد و در این برنامه تحقیق و پژوهش در زمینه فناوری های نوظهوری از جمله اینترنت چیزها، هوش مصنوعی، فناوری های همگرا، کلان داده، بلاک چین، حمل و نقل الکتریکی، بیولوژی ترکیبی، واقعیت گسترش یافته و کشت بافت در اولویت قرار دارد.
منبع: مهر


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :