آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 268387
تاریخ انتشار : 31 فروردین 1399 12:1
تعداد بازدید : 4727

محرومیت اینترنتی دانش آموزان سیستانی و خوزستانی

مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان گفت: حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از دانش آموزان ما به اینترنت دسترسی ندارند و از همان روزهای اول شیوع کرونا سعی کردیم، بسته های آموزشی که به صورت سی دی و مکتوب آماده شده را تا توسط راهبران آموزشی به دست آنها برسانیم.
undefined

فناوران- حمیدرضا رخشانی مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در خصوص اینکه با توجه به عدم دسترسی برخی از دانش آموزان مناطق محروم این استان به اینترنت، امکان استفاده از اپلیکیشن شاد چطور فراهم می شود؟ گفت: با توجه به شرایط و زیرساخت هایی که استان سیستان و بلوچستان دارد، شاید نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ درصد از دانش آموزان ما به اینترنت دسترسی ندارند و از همان روزهای اول شیوع کرونا و از چهارم اسفند ماه به بعد سعی کردیم بسته های آموزشی که به صورت سی دی و مکتوب آماده شده را توسط راهبران آموزشی به دست دانش آموزان برسانیم.
وی در ادامه بیان کرد: در رابطه با اپلیکیشن شاد باید گفت که اکثریت مدارس ما در سطح استان از مهر ماه ارتباط گروه کلاسی و مدرسه ای را در فضای مجازی داشتند و این ارتباط میان مدیران، معلمان، والدین، دانش آموزان وجود داشته و اکنون با وجود اپلیکیشن شاد این وضعیت منظم تر شده است. 
مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان توضیح داد: راهبران آموزشی به صورت حضوری به خانه دانش آموزان رفتند و بسته آموزشی را به آنها تحویل دادند حتی در مواقعی که دانش آموزان نمی توانستند از سی دی ها استفاده کنند، راهبران آموزشی با رعایت فاصله اجتماعی سعی کردند بر اساس همان موارد نوشتاری و کتاب های دانش آموزان با آنها کار کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: تلاش می شود تا بتوانیم همه دانش آموزان را با آموزش همگام کنیم و آنهایی که به اینترنت دسترسی دارند را به کلاس های درس مجازی بیاوریم. امیدواریم این تهدید برای آموزش و پرورش راه ارتقای فرصت آموزشی باشد و حتی در آینده در کنار کلاس درس حقیقی، کلاس درس فضای مجازی را هم داشته باشیم و عدالت آموزشی گسترده تر شود. وی اضافه کرد: در برخی از روستاها از معلم و مدیر همان منطقه به کار گرفته می شود تا دسترسی ها راحت تر باشد. در مناطقی که معلم آنها از شهر و روستاهای اطراف می رود، کار برای ما دشوارتر است و تا حدی در این زمینه مشکل داریم. هزینه هایی که به معلم و راهبر آموزشی از نظر سوخت و استهلاک وسیله نقلیه تحمیل می شود، زیاد است.
 در همین رابطه مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان نیز با بیان وجود مشکلاتی در زمینه آموزش مجازی دانش آموزان، گفت: نداشتن تلفن همراه، نبود پوشش آنتن دهی و اینترنت در برخی نقاط مشکلاتی را در این رابطه ایجاد می کند.
کوروش مودت در خصوص وضعیت آموزش مجازی مدارس خوزستان اظهار داشت: در مناطق عشایری که امکانات برای ارایه آموزش مجازی وجود ندارد تا کنون 2000 بسته آموزشی شامل خلاصه نویسی دروس و جزوات توزیع شده و در شورای معاونین آموزش وپرورش استان نیز تصمیماتی برای تامین لوازم آموزشی دانش آموزان عشایری استان اتخاذ شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ادامه فرآیند آموزش از طریق شبکه های اجتماعی و صدا و سیما انجام می شود، افزود: با هماهنگی اداره کل ارتباطات و فناوری استان پوشش دهی اینترنت و ارتباط هوشمند با مدارس در مناطقی که مشکل دارند انجام می شود که تاکنون 100 مدرسه در مناطق روستائی شناسایی تا نسبت به پوشش دهی خطوط اینترنت اقدام کنند. مدیرکل آموزش وپرورش خوزستان خاطرنشان کرد: شبکه اجتماعی دانش آموزی (شبکه شاد) همزمان با سراسر کشور در استان راه اندازی شده که در آن معلمان و دانش آموزان می توانند ارتباط مستقیم داشته باشند و عملا یک کلاس درس به فضای مجازی آورده شده است.
مودت با بیان اینکه شبکه شاد یک تحول بزرگ در حوزه IT کشور است و انتظار داریم مدارس استان از این ظرفیت در امر آموزش استفاده کنند، گفت: در استان خوزستان با توجه به تعطیلاتی که در اثر گرد وغبار و مسائل دیگر به وجود می آید می توان با این شبکه کار آموزش را ادامه داد و عقب افتادگی را جبران کرد.
منبع: مهر 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :