آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 268665
تاریخ انتشار : 9 اردیبهشت 1399 12:11
تعداد بازدید : 4663

در نامه رییس سازمان به رگولاتوری

نصر کشور خواستار انتشار آمار تایید نمونه تجهیزات حوزه فاوا در 13 سال گذشته شد

سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در نامه به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، خواستار ارایه آمار مربوط به روال تایید نمونه تجهیزات حوزه فناوری اطلاعات در13 سال گذشته شد.
undefined

فناوران- محمد باقر اثنی عشری در نامه خود به حسین فلاح جوشقانی آورده است:
«پیرو نامه شماره 387/ص ‏ک/98 مورخ 23/06/1398 و با وجود درخواست های مکرر شفاهی نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه‏ ای مبنی بر ارایه آمار مربوط به روال تایید نمونه در خصوص اجرای 13 ساله آیین ‏نامه مذکور، تا کنون آماری از سوی آن سازمان محترم منتشر نشده است.
لازم به ذکر است در حال حاضر ارایه این آمار کمک بسیار زیادی به شفافیت و میزان اثرگذاری بخش خصوصی واقعی در تامین تجهیزات پیشرفته حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کرده و دست فرصت ‏طلبان، مدعیان دروغین، کاسبان تحریم و روال معیوب فعلی را خواهد بست. تجربه 3 ماهه اخیر و عدم امکان واردات دارو و تجهیزات پزشکی نشان داد کارآفرینان حوزه فناوری اطلاعات طی این سال‏ها با دست خالی و تنها به خاطر منافع ملی چه خطراتی را به جان خریدند تا با دور زدن تحریم ها، واردات به ‏روزترین فناوری‏ ها را به داخل کشور میسر و ممکن کنند.
متاسفانه عدم ارایه آمار شفاف توسط آن سازمان محترم در این حوزه باعث شده برخی از آزمایشگاه‏ هایی که اتفاقاً سنگ استاندارد را به سینه می ‏زنند، با کلی‏ گویی در خصوص قوانین بالادستی و استفاده ابزاری از امنیت و استاندارد و ایجاد هراس در مصرف‏ کنندگان برای حفظ منافع اقتصادی خود، ضمن توهین آشکار به بخش خصوصی واقعی مدام به سیاه ‏نمایی دست زده و بدون اینکه اطلاعاتی روشنی از گزارش آزمون‏ ها و شکست زمان و هزینه آن‏ها ارایه دهند، همچنان به دنبال سوء استفاده از این موضوع برای ایجاد صف انتظار در آزمایشگاه و کسب درآمد مستمر و نامشروع هستند. قسمت تامل برانگیز ماجرا این است که تا کنون، و بر اساس آیین ‏نامه تایید نمونه، هیچ کدام از دستگاه های امنیتی موفق به اخذ تاییدیه از این آزمایشگاه‏ ها نشده است؛ این مساله تنها کمبود دانش و یا فساد را به ذهن متبادر می‏ کند که در هر دو صورت، سازمان نظام صنفی رایانه ‏ای و اعضای آن حق پیگیری ضرر و زیان احتمالی و جبران خسارت در این خصوص را برای خود محفوظ نگه می ‏دارد.
ماحصل ارزیابی های غیرشفاف، ایجاد وقفه 3 ماهه در استقرار تجهیزات زیرساخت‏ های حیاتی کشور بوده که به نوبه خود باعث افزایش بی رویه قاچاق شده، که ماهیتاً در تضاد با اهداف امنیتی و استانداردی است.
با عنایت به موارد فوق، خواهشمند است دستور فرمایید تا در خصوص ارایه آمار مربوط به میزان تجهیزات بررسی شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و همچنین میزان تجهیزاتی که در ارزیابی توسط آزمایشگاه‏ های مورد تایید آن سازمان مردود شناخته شده ‏اند، به تفکیک تجهیزات رادیویی و غیررادیویی و بر اساس نتایج آزمایش‏ های انجام شده توسط هر آزمایشگاه، اقدام لازم مبذول شود.»
منبع: سازمان نصر


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :