آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 269727
تاریخ انتشار : 1 تیر 1399 11:54
تعداد بازدید : 4802

وزارت ارتباطات:

زیرساخت دولت الکترونیکی کامل است

معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور گفت: زیرساخت لازم برای دولت الکترونیکی براساس قانون ایجاد شده و یک مرکز تبادل ملی اطلاعات در سازمان فناوری اطلاعات تشکیل شده است.


فناوران - امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور با بیان اقدامات این وزارتخانه در جهت رفع مشکلات زیرساختی دولت الکترونیکی گفت: شبکه ملی اطلاعات و دیگر شبکه ها به سه بخش زیرساخت، خدمات دهی و ارایه محتوا تقسیم می شوند. وی با بیان اینکه برای ایجاد دولت الکترونیکی باید زیرساخت آن مهیا باشد تا دستگاه های مختلف بتوانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند، افزود: زیرساخت لازم برای این موضوع  طبق ماده 67 قانون برنامه ششم توسعه ایجاد شده و یک مرکز تبادل ملی اطلاعات در سازمان فناوری اطلاعات تشکیل شده است و به صورت ماهیانه یکسری تراکنش و داده هم میان سازمان ها رد و بدل می شود به نحوی که تنها حدود دو ماه پیش 120 میلیون داده در ماه رد و بدل شد. ناظمی گفت: در سطح دوم باید بتوان خدمات را بر روی این بستر ارایه کرد که این خدمات دهی نیاز به تغییر و اصلاح قوانین دارد زیرا به طور مثال آیا می توانیم پول به حساب کسی بریزیم؟ در جریان شیوع کرونا شاهد بودیم که یک میلیون تومان به صورت الکترونیکی واریز شد و دیگر نیازی به مراجعه حضوری در بانک ها نبود و این موضوع بیانگر وجود زیرساخت لازم در این زمینه است. معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور تاکید کرد: چرا پس اینگونه اقدامات اتفاق نمی افتد؟ زیرا باید قوانین اصلاح شوند مانند اینکه مقررات بانکی الزام کرده تا وام گیرنده یکسری مستندات و وثایقی را امضا و ارایه دهد بنابراین این موضوع هنوز برای دولت الکترونیکی آماده نشده است.
وی با تاکید براینکه در بسیاری از نقاط در بخش راه اندازی دولت الکترونیکی نیاز به مصوبات مجلس است، گفت: مانند قانون مربوط به سیستم مالیاتی که در آن اطلاعات مالیاتی افراد تحت عنوان اطلاعات طبقه بندی تلقی می شود و به هیچ شخصی هم اجازه دسترسی به این داده ها داده نمی شود. ناظمی تاکید کرد: بعد از ارایه خدمات، بحث محتوادهی مهم است که باید بتوان براساس آن مردم را تشویق به انجام کار در بستر دولت الکترونیکی کرد، ما در دو سطح خدمات دهی و ارایه محتوا دچار مشکلاتی هستیم مانند اینکه زیرساخت  پلتفرم های ارایه ویدیو وجود دارد اما آیا این محتوا آنقدر برای مردم جذاب است تا آنها از این شبکه استفاده کنند؟
معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور بیان کرد: بسیاری از شرکت های ارایه دهنده سرویس اینترنت، ترافیک رایگان ارایه می کنند اما با این حال مردم رغبتی به انجام استفاده از این شبکه های داخلی را ندارند، بنابراین محتواها به اندازه کافی جذاب تولید نمی شود.
منبع: خانه ملت


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :