آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 271075
تاریخ انتشار : 28 مرداد 1399 10:18
تعداد بازدید : 4559

اتصال برخی کاربران آمریکایی به اینترنت ماهواره ای

برخی از کاربران سایت ردیت (Reddit) با آغاز خدمات آزمایشی اینترنت ماهواره ای شرکت اسپیس ایکس، سرعت آن را تست کرده و منتشر کردند.
undefined

 فناوران- در حالی که هنور چند هفته به آغاز ارائه رسمی خدمات نسخه بتای ماهواره های اینترنتی استارلینک (Starlink) باقی مانده، این کاربران خبر از اتصال به آن با سرعت دانلود بین ۱۱ تا ۶۰ مگابایت بر ثانیه خبر می دهند. همچنین سرعت آپلود بین ۵ تا ۱۸ مگابایت بر ثانیه اعلام شده است. این ها در حالی است که ایلان ماسک (Elon Musk)، مدیرعامل اسپیس ایکس، وعده اینترنت ماهواره ای با سرعت یک گیگابایت بر ثانیه را طی ارائه نسخه کامل خدمات این پروژه داده است.
به علاوه، تست تأخیر در ارسال سیگنال ها نشان داد که ماهواره های استارلینک قادر به فراهم آوری اینترنت با تأخیر (پینگ) ۳۱ تا ۹۴ میلی ثانیه هستند. پیش تر مقامات کمیسیون ارتباطات فدرال (Federal Communications Commission)  آمریکا درباره قابلیت های ماهواره های اینترنتی استارلینک در فراهم آوردن اینترنت ماهواره ای با تأخیر کمتر از ۱۰۰ میلی ثانیه ابراز تردید کرده بودند.
این شرکت مدتی پیش با ارسال ایمیلی به تعداد مشخصی از کسانی که برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پروژه مذکور در وبسایت اسپیس ایکس نام نویسی کرده بودند، آدرس کامل شان را درخواست کرده بود؛ اقدامی که با هدف آگاهی از موقعیت آن ها صورت گرفته تا مشخص شود در محدوده تحت پوشش ماهواره های استارلینک قرار دارند یا نه و بدین ترتیب نسخه بتای خدمات این منظومه ماهواره ای به آن ها ارائه شود. از آنجایی که کاربران نسخه بتای استارلینک می بایست توافقنامه ای مبنی بر عدم افشای اطلاعات را امضا کنند، ممکن است فعلاً این ها تنها اطلاعاتی باشد که به دست رسانه ها می رسد.
مطابق پیش بینی ها ارائه خدمات اینترنت ماهواره ای این شرکت در سطح جهان از سال آینده میلادی آغاز می شود؛ خدماتی که به تدریج و با افزایش تعداد ماهواره ها در مدار، مناطق بیشتری از جهان را تحت پوشش قرار خواهد داد. اسپیس ایکس تاکنون نزدیک به ۶۰۰ ماهواره اینترنتی را در مدار زمین قرار داده و بنابر برنامه ریزی ها این منظومه ماهواره ای در نهایت خدمات خود را به وسیله ۱۲۰۰۰ ماهواره و در صورت موفقیت برای اخذ مجوزهای لازم، توسط ۴۲۰۰۰ ماهواره به جهان ارائه خواهد کرد.
منبع:اسپاش


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :