آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 272457
تاریخ انتشار : 15 مهر 1399 11:7
تعداد بازدید : 4337

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی:

استارتاپ ها به جای نوآوری، کسب وکارهای موفق خارجی را کپی کنند!

در رویداد آنلاین «دوشنبه های استارت آپی» که صبح دیروز با هدف جذب سرمایه در حوزه آموزش و به همت صندوق نوآوری و شکوفایی برای استارت آپ های این حوزه برگزار شد، سه میلیارد و 950 میلیون تومان تقاضای سرمایه گذاری مطرح شد.
undefined

فناوران- سیاوش ملکی فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در رویداد جذب سرمایه در حوزه آموزش با تاکید بر اینکه کرونا باعث افزایش حجم سرمایه گذاری ها در فناوری های حوزه آموزش شده است گفت: حوزه آموزش امروز مورد هجوم فناوری های نوین قرار گرفته است به طوری که شاهد یک بازآفرینی به مدد این فناوری ها در حوزه آموزش هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه مفهوم مدرسه متفاوت از آن چیزی شده که در گذشته می شناختیم، ادامه داد: امیدواریم که فناوری های موجود کمک کننده باشد. البته فناوری می تواند آسیب ها را برطرف کند اما نمی تواند همه مشکلات آموزشی را حل کند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد رویکرد سرمایه گذاری در استارت آپ های آموزشی تحت عنوان «اتکا» گفت: به واسطه شیوع کرونا حجم سرمایه گذاری در فناوری های حوزه آموزش گسترش یافته است، به طوری که هندوستان در ۶ ماهه اول سال ۲۰۲۰ در حدود ۸۰۰ میلیون دلار در این حوزه سرمایه گذاری کرده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۷۰۰ درصد رشد داشته است.

سرمایه گذاری در شرایط جدید بیشتر هم شده است و شاهد بازآفرینی شیوه های آموزشی هستیم.

ملکی فر ادامه داد: در ایران بخشی از بار آموزشی به دلیل وجود بیماری کووید19 بر دوش استارت آپ ها افتاده است. به عنوان مثال پلتفرم «اسکای روم» در حال حاضر در بسیاری از موسسات آموزشی استفاده می شود. ما تلاش می کنیم با همکاری وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی، استارت آپ های توانمند حوزه آموزش را شناسایی و معرفی کنیم تا سرمایه مورد نیاز خود را از این طریق جذب کنند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان از استارت آپ ها خواست تا به جای خلق مدل کسب و کار جدید، استارت آپ های آزموده شده در دنیا را ایرانیزه کنند و گفت: استارت آپ ها در حال حاضر با ریسک های فنی و بازار مواجه هستند به همین دلیل برای کاهش ریسک می توانند از استارت آپ هایی که در دنیا آزمون خود را گذرانده اند، الگوبرداری کرده و نسخه ایرانی خوب و با کیفیت تهیه  کنند.

گفتنی است در طرح هم سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق منابع مالی را در قالب سرمایه گذاری و نه تسهیلات ارایه می دهد، به طوری که هر طرحی را عاملان صندوق یعنی صندوق های پژوهش و فناوری، حاضر به مشارکت ۲۰ درصدی در آن طرح باشند صندوق نوآوری و شکوفایی بسته به سطح فناوری و اولویت راهبردی تا ۸۰ درصد از منابع باقیمانده را تامین کرده و در سود و زیان طرح سهیم خواهد  بود.

منبع:صندوق نوآوری



نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :