آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 273493
تاریخ انتشار : 8 آذر 1399 12:9
تعداد بازدید : 4164

دولت از درآمد مالیات به بنگاه های آسیب دیده کمک کند

رییس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق ایران می گوید: طبق آمارها درآمدهای مالیاتی دولت رشد کرده و بهتر از دوره های گذشته است. بنابراین دولت می تواند در قالب وام های قرض الحسنه و از محل همین درآمدها به کسب وکارهای آسیب دیده ناشی از کرونا کمک کند
undefined

فناوران- پیش بینی ها از استمرار همزیستی کشور با بیماری کووید-19 در فصل پاییز و زمستان و بروز موج های جدیدی از بیماری حداقل تا پایان سال 1399 حکایت می کند.

در این وضعیت، به باور فعالان و صاحب نظران اقتصادی از ابتدای شیوع ویروس کرونا، دولت برنامه ای برای حمایت از بنگاه های اقتصادی، به خصوص بنگاه های کوچک و متوسط در دستور کار ندارد و به رغم ضرورت حمایت دولت از بنگاه های اقتصادی آسیب دیده در شرایط کرونا، اما عملاً وحدت رویه ای در سیاست های دولت برای مقابله با کرونا مشاهده نمی شود.

در همین زمینه، محمود تولایی، رییس کمیسیون مالیات، کار و تأمین اجتماعی اتاق ایران عملکرد دولت را از زمان شیوع ویروس کرونا تا به امروز برای حمایت از کسب وکارها مثبت ارزیابی نکرد و گفت: هم دولت و هم بنگاه های اقتصادی به دلیل شیوع این ویروس با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند و با محدودیت های مالی زیادی مواجه هستند اما در این شرایط متاسفانه به جای اینکه دولت کمترین حمایت را از بنگاه های اقتصادی داشته باشد، درگیر مسائل درونی خود بوده است و حتی شاهد هستیم که فشار هم بر فعالان اقتصادی بیشتر از قبل شده است.

تولایی با بیان افزایش درآمدهای مالیاتی دولت می گوید: دولت از ابتدای سال هشدارهایی درباره کمبود درآمدهای مالیاتی داده بود و از همان زمان هم بنا را بر این گذاشته بود تا پایه های مالیاتی جدیدی تعریف کند. همانطور هم که آمارها نشان می دهد وصول دولت از درآمدهای مالیاتی بسیار بهتر از دوره های قبلی بوده و حتی از بودجه هم جلوتر است. بنابراین انتظار می رود تا حداقل از محل این درآمدها بخشی صرف کمک به بنگاه ها به خصوص بنگاه های کوچک و متوسط شود.

رییس کمیسیون مالیات اتاق ایران تاکید می کند: بخشی از بنگاه هایی که امروز درگیر مشکلات ناشی از کرونا هستند، بنگاه هایی هستند که با سپری شدن این دوران می توانند دوباره به فعالیت های خود رونق بخشند، بنابراین انتظار کمک بلاعوض از دولت ندارند، بلکه دولت در قالب وام های قرض الحسنه می تواند حامی  این کسب وکارها باشد.




نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :